Συγκινεί η Δώρα Τσαμπάζη: Σαν σήμερα παντρεύτηκε τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Σαν σήμερα πριν από επτά χρόνια η Δώρα Τσαμπάζη και ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, επισημοποιώντας την αγάπη τους. Το ζευγάρι παντρεύτηκε μια καλοκαιρινή ημέρα, έχοντας στο πλευρό του όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Φέτος, είναι η πρώτη χρονιά που η Δώρα Τσαμπάζη δεν θα γιορτάσει την επέτειο του γάμου της μαζί με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, αφού εκείνος τον περασμένο Οκτώβριο έκλεισε για πάντα τα μάτια του και ταξίδεψε στη γειτονιά των αγγέλων, αφήνοντας πίσω τη σύζυγο και τα παιδιά του.

Ήταν

μόλις 43 ετών και η είδηση του θανάτου του προκάλεσε ανείπωτη θλίψη και βύθισε στο πένθος το πανελλήνιο. Ο ίδιος ήταν ένας εξαιρετικός και πολύ επιτυχημένος αθλητής του tae kwon do, κερδίζοντας, μάλιστα, και ολυμπιακά μετάλλια.

Η Δώρα Τσαμπάζη δημοσίευσε φωτογραφία από την ημέρα του γάμου της

Εννέα μήνες έχουν συμπληρωθεί από τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, όμως δεν υπάρχει ημέρα που η Δώρα Τσαμπάζη να μην τον έχει σκεφτεί. Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα δύσκολη για τη δημοσιογράφο, αφού ξυπνάει όμορφες μνήμες από τη στιγμή που παντρευόταν τον άνδρα της ζωής της.

Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους στο προφίλ της στο Instagram, η Δώρα Τσαμπάζη έγραψε: «9/7/16».

Διαβάστε ακόμα:

 Κατερίνα Στικούδη: Τραγούδησε στο J2US και αποθεώθηκε από το Twitter!

 J2US: Ο Ιάσονας Παπαματθαίου και η Ηρώ είναι οι μεγάλοι νικητές!

 Ο Παράδεισος των Κυριών: Η οικογένεια που φέρνει τα πάνω κάτω στον «Παράδεισο»

Keywords
Τυχαία Θέματα