J2US: Ο Ιάσονας Παπαματθαίου και η Ηρώ είναι οι μεγάλοι νικητές!

Ο πέμπτος κύκλος του J2US είναι πια γεγονός! Η Φελίσια Τσαλαπάτη με τον Τριαντάφυλλο, η Ναταλία Αργυράκη με τον Γιώργο Βογιατζάκη, η Λουίζα Πυριόχου με την Καλομοίρα και ο Ιάσονας Παπαματθαίου με την Ηρώ κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό και να διεκδικήσουν τον τίτλο του νικητή.

Μετά από ένα μαραθώνιο live με πολύ τραγούδι, κέφι και χορό, ο Νίκος Κοκλώνης προσκάλεσε στη σκηνή τον Τζώνη Καλημέρη, ο οποίος κρατούσε στα χέρια του τον

φάκελο με το αποτέλεσμα. Όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ωστόσο μόνο ένα ζευγάρι ξεχώρισε και κατέκτησε την κορυφή.

Αυτοί είναι οι νικητές του J2US

Ο λόγος για τον Ιάσονα Παπαματθαίου και την Ηρώ! Ο γνωστός ηθοποιός και η τραγουδίστρια είχαν μια σπουδαία διαδρομή στο J2US, με εκείνον να εντυπωσιάζει με τη φωνή του από τα πρώτα live και κάθε εβδομάδα να αποσπά θετικά σχόλια από τους κριτές για την εξέλιξή του. Έφτασε η στιγμή, λοιπόν, να σηκώσει το έπαθλο!

Στην ανακοίνωση του αποτελέσματος, το ζευγάρι δεν πίστευε στα αυτιά του, ενώ δεν άργησαν τα χαμόγελα και οι αγκαλιές, μιας και η χαρά τους ήταν τεράστια.

«Νομίζω ότι ζω ένα όνειρο. Νιώθω ότι είμαι σε άλλη διάσταση. Είναι αυτό που κάνουμε πρόβες από μικροί. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ την Ηρώ», ήταν τα πρώτα λόγια του Ιάσονα Παπαματθαίου.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Κοκλώνης και η Κατερίνα Στικούδη αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές, με τον παρουσιαστή να ανανεώνει το ραντεβού μαζί τους για το επόμενο φθινόπωρο, μιας και από τη νέα σεζόν θα τον δούμε να παρουσιάζει το Fame Story.

Ο Νίκος Κοκλώνης μιλά για τους κριτές του J2USΟ απολογισμός του παρουσιαστή λίγο πριν το φινάλε του J2US

Διαβάστε ακόμα:

 Ηλίας Γκότσης: «Δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί έφυγα από το Survivor»

 Δημήτρης Κουτσούμπας: Έντονη αδιαθεσία μέσα στη Βουλή – Διέκοψε την ομιλία του

 Ιωάννης Απέργης: «Τώρα μπορώ να έχω το ψυγείο της μητέρας μου γεμάτο, δεν θέλω τίποτα άλλο»

Keywords
Τυχαία Θέματα