Στρατής Χατζησταματίου: Δείτε τη σύντροφο του «Μανώλη» από τη σειρά «Σασμός»

Ο Στρατής Χατζησταματίου έχει ξεχωρίσει μέσα από τον ρόλο του «Μανώλη» στη σειρά «Σασμός». Ο ηθοποιός μπορεί να βρίσκεται στα καλύτερά του όσον αφορά τα επαγγελματικά του -λόγω της επιτυχίας που σημειώνει η δραματική σειρά, ωστόσο είναι πολύ καλά και στη προσωπική του ζωή.

Ο Στρατής Χατζησταματίου βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό σε σχέση, ωστόσο προτιμάει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Για τον λόγο αυτό, μάλιστα, οι δυο τους αποφεύγουν να κάνουν πολλές δημόσιες εμφανίσεις.

«Είμαι πολύ καλά στην προσωπική

μου ζωή. Ναι, είμαι σε σχέση και είμαι πάρα πολύ καλά. Φαντάζομαι ότι η κοπέλα μου με βλέπει στο “Σασμό”. Η σχέση προυπήρχε του ¨”Σασμού”. Η σειρά δεν έχει βοηθήσει την ερωτική μου ζωή. Κοινωνικοποιούμουν και πριν το “Σασμό”», είχε πει ο Στρατής Χατζησταματίου σε παλαιότερες δηλώσεις του.

Όταν μάλιστα είχε ερωτηθεί για το εάν η σύντροφός του ζηλεύει με τις ερωτικές του σκηνές στη σειρά, εκείνος είχε απαντήσει: «Μα τι να ζηλέψει η κοπέλα μου; Τι κάνω στο “Σασμό”; Εντάξει παιδιά, αυτά είναι αστεία».

Στρατής Χατζησταματίου -Αυτή είναι η γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά

Μπορεί ο ηθοποιός να κρατά τη σύντροφό του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο ο φωτογραφικός φακός είχε πετύχει το ζευγάρι σε βραδινή τους έξοδο, όταν βρέθηκαν για φαγητό με φίλους σε γνωστό εστιατόριο.

Δείτε παρακάτω την σύντροφό του: 

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Διαβάστε ακόμα:

Τέτα Καμπουρέλη: Απαντά για την προσωπική της ζωή -«Είναι λογικό όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο να ασχολείται ο κόσμος»

Σύλβια Δεληκούρα: Η αποκάλυψη για το πρώτο ραντεβού με τον σύζυγό της -«Τον ρώτησα τι ζώδιο είναι και έφυγε»

Σμαράγδα Καρύδη: «Κάθε χρόνο λέω ότι θα σταματήσω να δουλεύω, αλλά δεν έχω τα χρήματα»

Keywords
Τυχαία Θέματα