Εύα Καϊλή – Φραντζέσκο Τζιόρτζι: Οριστικό τέλος στη σχέση τους -«Θα τους ενώνει η κόρη τους»

H Εύα Καϊλή πριν από μερικές εβδομάδες αφέθηκε ελεύθερη χωρίς βραχιολάκι, μετά από απόφαση του Βέλγου δικαστή κατά της διαφθοράς που έχει αναλάβει την υπόθεσή της. Πλέον, φαίνεται πως η ίδια θέλει να γυρίσει σελίδα στη ζωή της, αφήνοντας πίσω της τον πατέρα της κόρης της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι.

«Τον Φραντσέσκο Τζόρτζι τον εμπιστεύτηκα απόλυτα. Έχω ζήσει σχέσεις στις οποίες δεν υπήρχε εμπιστοσύνη, δεν εμπιστευόμουν και δεν το ήθελα αυτό μαζί του. Δεν είχα δει ποτέ αυτά τα χρήματα.

Δεν υπάρχουν

λογαριασμοί στο εξωτερικό, στη Ρωσία, την Κύπρο ή τον Παναμά. Δεν έχω τίποτα να κρύψω, όλα δηλώνονται. Και έλεγξαν και ξαναήλεγξαν. Και τα δακτυλικά μου αποτυπώματα δεν υπήρχαν στα χαρτονομίσματα», είχε πει σε παλαιότερες δηλώσεις της η Εύα Καϊλή για τον επί χρόνια σύντροφό της.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μίλησε στο Mega και αποκάλυψε πως το ζευγάρι βάζει τίτλους τέλους στη σχέση τους με πρωτοβουλία της πελάτισσάς του.

«Η κυρία Καϊλή είναι σε ουσιαστική διάσταση με τον σύντροφο της, τον κύριο Φραντσέσκο Τζιόρτζι. Αυτό που τους ενώνει όμως και θα τους ενώνει δια βίου είναι η κορούλα τους. Δεν υπάρχει γάμος, ούτε θρησκευτικός ούτε πολιτικός και η πρόταση μου προς την κυρία Καϊλή είναι να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τη λύση του συμφώνου συμβίωσης», είπε αρχικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Και συμπλήρωσε: «Η ανάκριση συνεχίζεται μέχρι τουλάχιστον τα τέλη του 2023. Είμαστε αισιόδοξοι γιατί κάθε μέρα που διαβάζουμε τη δικογραφία, που είναι χιλιάδες σελίδες, ανακαλύπτουμε στοιχεία που είναι υπέρ της αθωότητας της κυρίας Καϊλή, τα οποία δεν μας είχανε δοθεί μέχρι πρότινος».

Διαβάστε ακόμα:

Τέτα Καμπουρέλη: Απαντά για την προσωπική της ζωή -«Είναι λογικό όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο να ασχολείται ο κόσμος»

Σύλβια Δεληκούρα: Η αποκάλυψη για το πρώτο ραντεβού με τον σύζυγό της -«Τον ρώτησα τι ζώδιο είναι και έφυγε»

Σμαράγδα Καρύδη: «Κάθε χρόνο λέω ότι θα σταματήσω να δουλεύω, αλλά δεν έχω τα χρήματα»

Keywords
Τυχαία Θέματα