Στέλλα Γκίκα για «Άγριες Μέλισσες»: «Φοβόμουν πολύ να δω τη σκηνή του νεκροτομείου»

Η ηθοποιός Στέλλα Γκίκα υποδύεται στην σειρά «Άγριες Μέλισσες» την μητέρα της Θεοδοσίας, η οποία βρίσκεται τραγικό τέλος από πυρά που προορίζονταν για την Ελένη Σταμίρη. Η σκηνή που η μητέρα της Θεοδοσίας κατηγορεί τον εαυτό της στο νεκροτομείο για το θάνατο της κόρης της συγκίνησε τους τηλεθεατές.

Η Στέλλα Γκίκα μιλώντας στην κάμερα του Πρω1νού και στην Μαρία Κοκολάκη παραδέχτηκε πως φοβόταν να δει την σκηνή…

«Είναι ένα πολύ ακραίο γεγονός το να χάνει ένας γονιός το παιδί του. Πάρα πολύ ακραίο και σίγουρα έχει και μια επικινδυνότητα η αναπαράσταση

μιας τόσο μεγάλης στιγμής. Με φόβισε, δεν το κρύβω, φοβόμουν πάρα πολύ να δω την σκηνή για το πως θα έχει βγει αυτό, πως θα είναι… Μήπως είναι πολύ, μήπως είναι υπερβολικό, μήπως είναι ψεύτικο…

Είναι δύσκολη αλλά στην αρχή την κοιτούσα λίγο κρυμμένη αλλά μετά συγκινήθηκα. Δεν έχω πολύ μεγάλη επαφή με τα social media γιατί είμαι μιας άλλης γενιάς και το αποφεύγω λίγο. Πήρα όμως πολύ καλά μηνύματα από τους φίλους μου και τους οικείους μου.

Την ηρωίδα που ερμηνεύω την έχει συνθλίψει αυτό το γεγονός, ο θάνατος της Θεοδοσίας, γιατί εκτός από αυτό ξέρει ότι είναι ένοχη. Αν δεχόταν να την πάρει δηλαδή μαζί της, δεν θα συνέβαινε αυτό. Αυτό είναι κάτι που τώρα που το λέμε ούτε μπορώ να το διανοηθώ. Πως μπορεί να νιώθει» συμπλήρωσε η Στέλλα Γκίκα.

Δείτε όσα είπε στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

Η συγκίνηση Φαίης μας στον αέρα του Πρω1νού με την αποκάλυψη που της έκανε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης – «Δεν έπρεπε να μου το πεις αυτό τώρα»

Η πρόβλεψη του Θεοχάρη Ιωαννίδη για την προσωπική ζωή της Φαίης με βάση την αριθμολογία

Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το τραγικό τέλος του Κυπραίου! Το spoiler του Πρω1νού!

Keywords
Τυχαία Θέματα