Το νέο Peugeot 2008 είναι σίγουρα το τέλειο SUV για τη μαμά

Αγαπημένες μας μανούλες, σήμερα αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας την έρευνα που κάναμε τις τελευταίες εβδομάδες με σκοπό να βρούμε το ιδανικό αυτοκίνητο για όλες εσάς. Θέλαμε να ανακαλύψουμε αυτό το μοντέλο που θα σας μετακινεί με ασφάλεια σε όλη την πόλη και θα είναι ιδιαίτερα άνετο ώστε να χωράτε εσείς, τα παιδάκια σας και όλα σας τα πράγματα.

Με βάση τα κριτήριά μας ένα είναι το αυτοκίνητο που αξίζει να προσέξετε φέτος και δεν είναι άλλο από το νέο SUV 2008 PEUGEOT. Η απόφαση

ενός αυτοκινήτου δεν είναι ποτέ εύκολη και γι’αυτό συγκεντρώσαμε σε αυτό το άρθρο όλα τα βασικά χαρακτηριστικά που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον, αφήνοντας απ’έξω τις πολύ τεχνικές λεπτομέρειες, στις οποίες ούτως ή άλλως διαπρέπει η PEUGEOT.

4 βασικοί λόγοι που θα σας πείσουν πως αυτό το αυτοκίνητο είναι ιδανικό για μανούλες

#1. Το SUV 2008 PEUGEOT είναι το πρακτικότερο αυτοκίνητο στην κατηγορία του! Τι σημαίνει αυτό; Περισσότεροι χώροι, περισσότερη άνεση, σημαντικό κίνητρο για να μεγαλώσετε ακόμα περισσότερο την οικογένειά σας. Μπορεί να αστειευόμαστε λίγο με το τελευταίο αλλά η αλήθεια είναι πως το νέο PEUGEOT 2008 είναι ένα αυτοκίνητο που θα χωρέσει πολύ άνετα ακόμα και μια μεγάλη οικογένεια.

#2. Ένα πράγμα μπορούμε να πούμε με σιγουριά για την PEUGEOT: Είναι από τις λίγες εταιρίες που δίνουν τόσες πολλές επιλογές στον πελάτη. Η «δύναμη της επιλογής», γνωστή ως “Power of Choice” της PEUGEOT, αναφέρεται στη δυνατότητα που δίνει στο κοινό της να επιλέξει μέσα από μια πλούσια γκάμα που περιλαμβάνει κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου, και την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, πάντα με γνώμονα την φιλικότητα προς το περιβάλλον, αλλά και την οικονομία. Διαβάζοντας όλες τις επιλογές που μπορεί κανείς να έχει στην PEUGEOT το μόνο σίγουρο είναι πως θα βρείτε μια τεράστια γκάμα με δυνατότητες που ούτε που φανταζόσασταν.

#3. Ως γυναίκες και ως μαμάδες πάντα προσέχουμε και την οικονομία χρήσης σε ένα αυτοκίνητο. Το νέο SUV 2008 PEUGEOT κινείται με βραβευμένους κινητήρες νέας γενιάς, επιτυγχάνοντας εξαιρετικά χαμηλές τιμές κατανάλωσης, οδηγική απόλαυση, σπουδαίες επιδόσεις και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας.

#4. Δεν υπάρχει πιο σημαντικό κριτήριο για την επιλογή ενός αυτοκινήτου από την ασφάλεια. Το SUV 2008 PEUGEOT έχει προηγμένα συστήματα ασφαλείας ώστε να νιώθετε πως έχετε τον απόλυτο έλεγχο στην οδήγησή σας. Μπαίνοντας στη θέση του οδηγού θα δείτε μπροστά σας το νέο PEUGEOT i-Cockpit 3D, και θα νιώσετε αμέσως τη διαφορά στην οδήγηση. Όλα έχουν κατασκευαστεί με έμφαση στη λεπτομέρεια, από το τιμόνι μικρών διαστάσεων, μέχρι την απίστευτη οθόνη αφής HD των 10” αλλά και τον διαμορφώσιμο 3D ψηφιακό πίνακα οργάνων. Οι πληροφορίες εμφανίζονται πιο κοντά ή πιο μακριά από τα μάτια του οδηγού, ανάλογα με τη σημαντικότητα και τον επείγοντα χαρακτήρα τους, μειώνοντας έτσι κατά μισό περίπου δευτερόλεπτο το χρόνο αντίδρασής του. Πόσο σημαντικό είναι αυτό το μισό δευτερόλεπτο νομίζω το αντιλαμβάνεστε όλες οι μανούλες!

Ξεφύγετε από τα συνηθισμένα με το νέο PEUGEOT 2008, και όπως αναφέρει ο Jean-Philippe IMPARATO, Brand CEO της PEUGEOT:

«Το νέο SUV PEUGEOT 2008 είναι ο καθημερινός σας σύντροφος, προσφέροντάς σας εξελιγμένη τεχνολογία και πληθώρα υπηρεσιών που απλοποιούν την καθημερινή σας ζωή. Οδηγήστε το και, πάνω απ’όλα, διασκεδάστε!»

Keywords
Τυχαία Θέματα