Στέλιος Ρόκκος: Εξιτήριο από το νοσοκομείο -Οι πρώτες δηλώσεις για την περιπέτεια της υγείας του

Εδώ και μερικές μέρες, ο Στέλιος Ρόκκος νοσηλευόταν σε γνωστή ιδιωτική κλινική των νοτίων Προαστίων λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο τραγουδιστής άρχισε να νιώθει μια έντονη αδιαθεσία από την Παρασκευή 13/1 και νωρίς το πρωί του Σαββάτου 14/1 μεταφέρθηκε με C-130 από τη Λήμνο στην Αθήνα προκειμένου να νοσηλευτεί και να κριθεί η κατάσταση της υγείας του.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά χτες (18/1) στην εκπομπή «Super

Κατερίνα», ο Στέλιος Ρόκκος υποβλήθηκε σε επέμβαση και έμεινε στην εντατική δυο μέρες για προληπτικούς λόγους. Πλέον, ο ίδιος είναι καλά στην υγεία του και σήμερα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ο φωτογραφικός φακός βρέθηκε εκεί και τον απαθανάτισε κατά την έξοδό τους. Όπως θα δείτε και εσείς στις παρακάτω φωτογραφίες, στο πλευρό του ήταν ο γιατρός του, Εμμανουήλ Καλλιέρης, η σύζυγός του Λελέ Γκόφα, καθώς και η Λένα Ζευγαρά, με την οποία πραγματοποιούν μουσικές εμφανίσεις.

«Σκεφτόμουν ότι θα γίνει μ@@κία και δεν θα έχω προλάβει να κάνω αυτό. Μου ήρθε στο μυαλό αυτός ο σοφός που έλεγε ότι «κοίταξε αδελφέ, όταν θα φτάσει η ώρα να είναι λίγα αυτά που θα μετανιώσεις ότι δεν έκανες γιατί αυτά που έκανες, δεν θα σου περάσουν καν από το μυαλό, είτε καλά, είτε κακά», είπε αρχικά ο τραγουδιστής στους δημοσιογράφους.

«Ήμουν σε πολύ καλά χέρια και με πρόσεξαν όλο το νοσοκομείο. Είναι απίστευτο το πώς έχω νιώσει αυτές τις ημέρες από το νοσηλευτικό προσωπικό και από τα μηνύματα. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ανθρώπους που δεν γνώριζα καν κι ενδιαφέρθηκαν για μένα. Το μόνο που έχω να πω στους συνομηλίκους μου να προσέχουν και να κάνουν εξετάσεις», πρόσθεσε ο γνωστός τραγουδιστής.

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2023: Αυτά είναι τα τρία τραγούδια που είναι υποψήφια για την Ελλάδα

Ναταλία Δραγούμη: Βαρύ πένθος για την ηθοποιό

Καιρός -Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης: Κακοκαιρία από σήμερα το βράδυ -Πού θα «χτυπήσουν» τα φαινόμενα

Keywords
Τυχαία Θέματα