Eurovision 2023: Αυτά είναι τα τρία τραγούδια που είναι υποψήφια για την Ελλάδα

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι η προετοιμάσεις για τη φετινή Eurovision, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Μάϊο στο Liverpool του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (19/1), στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Πρωίαν σε ειδόν την μεσημβρίαν» αποκαλύφθηκαν τα τρία τραγούδια που είναι υποψήφια για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα

στον μουσικό ευρωπαϊκό διαγωνισμό.

Η λίστα με τα τραγούδια και τους καλλιτέχνες.

What they say, το οποίο και ερμηνεύει ο Βίκτωρ Βερνίκος.

Liar, το οποίο και ερμηνεύει η Μελίσσα Μαντζούκη.

Shout out, από την Μαρία Μαραγκού και την Αντωνία Καούρη.

Σύμφωνα με τους παρουσιαστές της εκπομπής, Φώτη Σεργουλόπουλο και Τζένη Μελιτά, μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα μάθουμε ποιο θα είναι το τραγούδι εκείνο που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στην επερχόμενη Eurovision.

Για πρώτη φορά φέτος, η τελική απόφαση θα διαμορφωθεί σε ποσοστό 50,6% από τις επιλογές της Επιτροπής Κοινού και 49,4% από την Επιτροπή της δημόσιας τηλεόρασης.

Η εφταμελής Επιτροπή της ΕΡΤ, με πρόεδρο τον Δημήτρη Παπαδημητρίου, απαρτίζεται από τους: Πέτρο Αδάμ, Λεωνίδα Αντωνόπουλο, Φώτη Απέργη, Μαρία Κοζάκου, Κωνσταντίνο Μπουρούνη και Γιάννη Πετρίδη.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός -Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης: Κακοκαιρία από σήμερα το βράδυ -Πού θα «χτυπήσουν» τα φαινόμενα

Κατερίνα Καραβάτου: Ο χωρισμός από τον Κρατερό Κατσούλη, η συνεπιμέλεια των παιδιών τους και η απώλεια που τη συγκλόνισε

Ναταλία Δραγούμη: Βαρύ πένθος για την ηθοποιό

Keywords
Τυχαία Θέματα