Δίκη Φιλιππίδη: Λένα Δροσάκη και Αλέξανδρος Μπουρδούμης πιασμένοι χέρι-χέρι στο δικαστήριο -Καταθέτει σήμερα η ηθοποιός

Συνεχίζεται σήμερα 24/11 η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, με τις Λένα Δροσάκη, Κάτια Δανδουλάκη και Εβελίνα Παπούλια να καταθέτουν.

Η Λένα Δροσάκη έχει καταγγείλει τον ηθοποιό για κακοποιητική συμπεριφορά αλλά και σεξουαλική παρενόχληση, ισχυρίζεται πως γνώρισε τον κατηγορούμενο το 2007 ενώ σπούδαζε στη δραματική σχολή. Η ίδια έχει αναφέρει ότι αρχικά ο Πέτρος Φιλιππίδης την προσέγγισε με φιλικό τρόπο όταν την γνώρισε, αλλά στη συνέχεια

η συμπεριφορά του άλλαξε και την παρενόχλησε σεξουαλικά.

«Στην αρχή κινήθηκε πιο διακριτικά και στη συνέχεια με ολοένα και πιο ανάρμοστο τρόπο. Έφτασα στο σημείο να με παίρνει τηλέφωνο και να με ρωτάει πιεστικά “πότε θα του κάτσω”», φέρεται να καταγγέλλει η Λένα Δροσάκη. Επίσης, η ηθοποιός είχε αναφερθεί και στην συνεργασία της με εκείνον ως σκηνοθέτη σε παράσταση της Κάτιας Δανδουλάκη.

«Μια ημέρα και χωρίς κανέναν λόγο επιτέθηκε (σ.σ. ο Πέτρος Φιλιππίδης) φραστικά και με απίστευτη ένταση ενώπιον όλου του θιάσου, σε εμένα και σε συνάδελφό μου. Η πρόβα διακόπηκε και εγώ το ίδιο βράδυ απευθύνθηκα κατ’ ιδίαν στην κυρία Δανδουλάκη και της είπα, ευρισκόμενη σε κατάσταση μεγάλης ταραχής, ότι δεν αντέχω άλλο και δυστυχώς δε μου μένει παρά να αποχωρήσω από την παράσταση. Μετά από δυο ημέρες η κυρία Δανδουλάκη ανακοίνωσε στον Πέτρο Φιλιππίδη ότι δε θα χρειαστεί άλλο τις υπηρεσίες του ως σκηνοθέτη», είχε δηλώσει η ηθοποιός και γι’ αυτό το περιστατικό καλείται να καταθέσει και η Κάτια Δανδουλάκη.

Η Λένα Δροσάκη έφτασε στο δικαστήριο συνοδευόμενη από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, αλλά και τους Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Τζένη Διαγούπη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Γιώργος Ψυχογιός και Σάννυ Χατζηαργύρη.

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Διαβάστε ακόμα:

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Αποκαλύπτει γιατί αποφάσισε να μείνει εκτός τηλεόρασης μετά από 15 χρόνια

Κωνσταντίνος Αργυρός: Στο Ντουμπάι με τον αδερφό του, Παύλο -Φωτογραφία

Μαίρη Χρονοπούλου: «Υπήρξα ένα τέρας, παράλυτη, παχύσαρκη, με σήκωναν για να κάτσω στο καροτσάκι»

Keywords
Τυχαία Θέματα