Στέφανος Μιχαήλ: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της συντρόφου του -Φωτογραφίες

Ο Στέφανος Μιχαήλ είναι full in love και δεν κρύβει τον έρωτά του!  Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός εδώ και λίγα χρόνια διατηρεί δεσμό με μιας γυναίκα που είναι χορεύτρια και ονομάζεται Νάταλι Κάτερ.

Σήμερα, (23/8) η σύντροφος του ηθοποιού έχει τα γενέθλιά της και ο ίδιος δεν θα μπορούσε να μην της ευχηθεί και  δημόσια.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Μιχαήλ δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram  δύο τρυφερές

φωτογραφίες, στις ποζάρει στο πλευρό της αγαπημένης του, ενώ εκείνη κρατάει τα κεράκια της τούρτας της με το νούμερο 35.

«Χρόνια σου πολλά, αγάπη μου. Να έχεις πάντα υγεία, χαρές και αγάπη στην ζωή σου!! Πάντα δίπλα σου ! Σε αγαπώ!!», ευχήθηκε ο Στέφανος Μιχαήλ στη Νάταλι Κάτερ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefanos Michael (@stefanos.michael)

Η τρυφερή εξομολόγηση του Στέφανου Μιχαήλ για τη σύντροφό του

«Τα ωραία γίνονται εκεί που δεν το περιμένεις. Αυτό που με κέρδισε στη Νάταλι είναι ότι έχει μια πολύ καλή καρδιά. Δεν είναι μόνο το παρουσιαστικό που έχει σημασία. Εντάξει, είναι μια κούκλα. Το πιο σημαντικό όμως όταν έχεις περάσει από διάφορες σχέσεις στη ζωή σου και έχεις γνωρίσει κόσμο, είναι ότι καταλαβαίνεις καλύτερα ποιος είναι ο άνθρωπος που θέλεις να έχεις δίπλα σου για να είσαι καλά. Ή Νάταλι είναι αυτός ο άνθρωπος που με κάνει να νιώθω καλά», είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή του για την εκλεκτή της καρδιάς του ο Στέφανος Μιχαήλ.

Διαβάστε επίσης:

Χρήστος Μάστορας: Το επικό δώρο που έκανε στη Γαρυφαλλιά Καληφώνη για τα γενέθλιά της

Κυριακός Μητσοτάκης: Το μήνυμα του Πρωθυπουργού για τις φωτιές στην Ελλάδα

Αχαρνές: Άνδρας «κατέρρευσε» στον αέρα του ΣΚΑΪ για το καμένο σπίτι του -«Δεν το πίστευα»

Keywords
Τυχαία Θέματα