Χρήστος Μάστορας: Το επικό δώρο που έκανε στη Γαρυφαλλιά Καληφώνη για τα γενέθλιά της

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έχει αύριο (24/8) τα γενέθλιά της και ξεκίνησε γιορτάζει το ξεχωριστό γεγονός από σήμερα, όπως αποκάλυψε μέσα από κάποιες αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η νεαρή κοπέλα, η οποία θα κλείσει τα 27, διοργάνωσε ένα πάρτι με θέμα την κούκλα Barbie και είχε στο πλευρό της αγαπημένα πρόσωπα.

Το επικό δώρο που έκανε ο Χρήστος Μάστορας στη Γαρυφαλλιά Καληφώνη
για τα γενέθλιά της

Μάλιστα, η πρώην παίκτρια του «GNTM» αποκάλυψε και τι δώρο της πήρε ο σύντροφός της, Χρήστος Μάστορας, με τον οποίο είναι σε σχέση εδώ και έναν χρόνο.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής της έκανε δώρο μια Barbie τραγουδίστρια και πάνω στο κουτί έγραψε με χιουμοριστική διάθεση: «Καληφώνη».

«Τι μου πήρε το αγόρι μου. “Καληφώνη”», έγραψε πάνω στο σχετικό story της η Γααρυφαλλιά Καληφώνη, ενώ πρόσθεσε τρία emoji που κλαίνε από τα γέλια.

«Ο Χρήστος δε ζηλεύει καθόλου. Του αρέσει πάρα πολύ που είμαι σέξι. Ο Χρήστος έχει ένα τόσο δικό του μοναδικό στυλ που δε θέλω να επέμβω καθόλου. Μου αρέσει πάρα πολύ», είχε δηλώσει πρόσφατα η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στις τηλεοπτικές κάμερες για τον Χρήστο Μάστορα.

Διαβάστε επίσης:

Κυριακός Μητσοτάκης: Το μήνυμα του Πρωθυπουργού για τις φωτιές στην Ελλάδα

Αχαρνές: Άνδρας «κατέρρευσε» στον αέρα του ΣΚΑΪ για το καμένο σπίτι του -«Δεν το πίστευα»

Νίκος Στραβελάκης: Διευκρινίζει την κατάσταση για τη λάθος πληροφορία που μεταδόθηκε στον αέρα του Open

Keywords
Τυχαία Θέματα