Στέφανος Κασσελάκης: Η εξομολόγηση για τον σύντροφό του -«Είμαι τυχερός που είναι στο πλευρό μου, μακάρι να τον κάνουμε σύντονα Έλληνα πολίτη»

Λίγο πριν τον δεύτερο γύρο των εκλογών για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, o Στέφανος Κασσελάκης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!».

Μέσα σ’ όλα, ο ίδιος αποκάλυψε πώς διαχειρίζεται το γεγονός ότι τον αποκαλούν «φαινόμενο», ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στον σύντροφό του, Tyler McBeth, λέγοντας πως θα ήθελε σύντομα να τον δει να γίνεται Έλληνας πολίτης.

«Η επικοινωνία είναι ένα εργαλείο. Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ τον εαυτό μου φαινόμενο. Είμαι ένας απλός άνθρωπος που ξενιτεύτηκε από τον τόπο του, έλαβε μια ευκαιρία από τον Αλέξη Τσίπρα να είναι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και όταν είδε ότι δεν ήταν ικανοποιημένος από τις εναλλακτικές λύσεις διακυβέρνησης και ηγεσίας του κόμματος, έβαλε κάποιες προτάσεις μπροστά. Και έτσι άρχισε η σταδιοδρομία μου εντός της πολιτικής.

Δεν θεωρώ τον εαυτό μου φαινόμενο, θεωρώ ότι υπάρχει μια πηγαία ανάγκη στη χώρα μου να προοδεύσει, και να γίνουμε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα. Και ίσως να είμαι τυχερός που είμαι ένα άτομο που εκπροσωπεί αυτό. Δεν θα αλλάξω τον εαυτό μου, ούτε εγώ ούτε ο Tyler έχουμε προκύψει από τζάκια, είμαστε απλά παιδιά, απλοί άνθρωποι και θέλουμε να βοηθήσουμε πολλούς ανθρώπους», είπα αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

Η αναφορά του Στέφανου Κασσελάκη στον σύντροφο του, Tyler

Στη συνέχεια, ο ίδιος αναφέρθηκε στον σύντροφό του και αποκάλυψε πώς  διαχειρίζεται την ξαφνική δημοσιότητα: «Είναι και για τους δυο μας μια μετάβαση, δεν το περιμέναμε να έχουμε, πέρα από την προσοχή σας, την ανταπόκριση του κόσμου. Κάθε φορά που βγαίνει και μόνος του και τον συναντά ο κόσμος, του λέει ότι τον αγαπά πολύ και ότι είναι ενθαρρυντικό να βλέπουν ένα νέο ζευγάρι να στηρίζει ο ένας τον άλλον. Αυτό μας γεμίζει ταπεινοφροσύνη. Είμαι τυχερός που είναι στο πλευρό μου και μακάρι να τον κάνουμε σύντονα Έλληνα πολίτη».

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Συρίγος: Ξέσπασε on air -«Η μάνα μου είναι σε αμαξίδιο, αυτούς τους ανθρώπους τους πετάνε στον Καιάδα»

Μαρία Μπακοδήμου: Έξαλλη με τη Super Κική -«Ένιωσα λες και είμαστε χωματερή»

Ράνια Τζίμα: Απαντά πρώτη φορά για το viral βίντεο με το τσιγάρο στον αέρα του Mega

Keywords
Τυχαία Θέματα