Νίκος Συρίγος: Ξέσπασε on air -«Η μάνα μου είναι σε αμαξίδιο, αυτούς τους ανθρώπους τους πετάνε στον Καιάδα»

Τον εκνευρισμό του για το θέμα με την απαράδεκτη συμπεριφορά ενός οδηγού λεωφορείου του ΟΑΣΑ προς έναν νεαρό επιβάτη ΑμΕΑ εξέφρασε ο Νίκος Συρίγος στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι».

Μάλιστα, ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε και για την περίπτωση της μητέρας του και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά της.

Το on air ξέσπασμα του Νίκου Συρίγου

«Έχεις πάρει ποτέ

έναν άνθρωπο που είναι σε αμαξίδιο να τον πας βόλτα; Επειδή εμένα είναι η μάνα μου, θέλω να πω ότι αυτό που βλέπουμε είναι η καθημερινότητα των ανθρώπων αυτών. Δυστυχώς το ελληνικό Κράτος – και συγγνώμη αν ακούγομαι βαρετός που επικαλούμαι διαρκώς το ελληνικό Κράτος αλλά κάποιος πρέπει να μεριμνήσει – πετάει ακόμα αυτούς τους ανθρώπους στον Καιάδα», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Συρίγος.

«Εγώ για να πάω τη μάνα μου μία βόλτα, να πάρει τα φάρμακά της από τον γιατρό, κάθε μέρα περνάμε έναν μαραθώνιο. Δεν υπάρχει υποδομή πουθενά. Δεν συζητάμε για την ψυχαγωγία τους, να τους πας σε μία συναυλία ή κάπου. Οι άνθρωποι αυτοί είναι καταδικασμένοι», είπε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος.

«Είναι ντροπή να τα λέμε αυτά τα πράγματα! Καλό θα είναι τα αρμόδια όργανα αυτόν τον άνθρωπο να του τραβήξουν το αφτί. Εδώ είμαστε το βορειότερο άκρο της Αφρικής», κατέληξε ο Νίκος Σύριγος.

Διαβάστε επίσης:

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Αποκαλύπτει πώς κατάφερε να χάσει 50 κιλά -«Άλλαξε η ζωή μου»

Ναταλία Γερμανού -Κώστας Τσουρός: Η τηλεθέαση που σημείωσαν στις πρεμιέρες τους

Σασμός: Ο Αντρέας βάζει βόμβα στο σπίτι του Παύλου! Ο Αστέρης ρίχνεται στις φλόγες να τον σώσει

Keywords
Τυχαία Θέματα