Σταύρος Νικολαϊδης για Μυριέλλα Κουρεντή και Survivor: «Αυτά τα πράγματα είναι σκηνοθετημένα και γίνονται επίτηδες»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε σήμερα (14/01) ο Σταύρος Νικολαΐδης στην εκπομπή του Open, «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Μέσα σε όλα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια και την «προβληματική οικογένεια» στην οποία μεγάλωσε, ενώ σχολίασε και τα όσα συμβαίνουν στο Survivor με την πρώην συνεργάτιδά του, Μυριέλλα Κουρεντή και το φλερτ της με τον Γιώργο Κατσαούνη.

«Δεν είχα ούτε το μυαλό, αλλά

ούτε και την ωριμότητα να χρησιμοποιήσω την επιτυχία των Εγκλημάτων. Τότε είχα το μυαλό μου αλλού και όχι στο να χτίσω την καριέρα μου. Είχα το μυαλό μου περισσότερο στην προσωπική μου ζωή. Επειδή μεγάλωσα σε μια προβληματική οικογένεια, ήθελα να φτιάξω από μικρός την οικογένεια που δεν έζησα.

Οι γονείς μου είναι δύο άνθρωποι που δεν θα έπρεπε ποτέ να είναι μαζί. Ζήσαμε πολύ έντονους καβγάδες στο σπίτι. Θυμάμαι στα 14 μου να έχω πέσει στο πάτωμα και να χτυπιέμαι και να ουρλιάζω να σταματήσουν», είπε αρχικά ο Σταύρος Νικολαϊδης.

Στη συνέχεια, σχολίασε το Survivor και τη Μυριέλλα Κουρεντή, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η Μυριέλλα είναι δυναμική, υπέρ του δέοντος. Εγώ ξέρω ότι κάποια πράγματα στα ριάλιτι είναι σκηνοθετημένα και γίνονται επίτηδες. Αυτά γίνονται από την παραγωγή».

Δείτε το βίντεο: 

Διαβάστε επίσης: 

Κλέλια Πανταζή: Έτσι περνάει τις πρώτες μέρες με τον νεογέννητο γιο της στο σπίτι

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Πήγα στη φωτογράφιση και μου είπαν πως ήμουν παραπάνω κιλά»

Σάσα Μπάστα: Επέστρεψε στη Φάρμα και έπαθε σοκ με την αποχώρηση της Αγγελικής Ηλιάδη

Keywords
Τυχαία Θέματα