Κλέλια Πανταζή: Έτσι περνάει τις πρώτες μέρες με τον νεογέννητο γιο της στο σπίτι

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της διανύει η Κλέλια Πανταζή, η οποία εδώ και λίγες ημέρες έχει φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, καρπό του έρωτά της με τον Λευτέρη Τσάκαλο.

Η κορυφαία ολυμπιονίκης βρίσκεται πλέον στο σπίτι της με το νεογέννητο γιο της, ο οποίος ήρθε στη ζωή τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου.

Σήμερα το πρωί (14/01) η Κλέλια Πανταζή μίλησε με μέσω Skype με την εκπομπή «Happy Day» και μεταξύ άλλων, περιέγραψε το πως περνάει τις πρώτες ημέρες με το μωρό στο

σπίτι.

Η ίδια δήλωσε αρχικά: «Τα πάμε αρκετά καλά μέχρι στιγμής. Το μεγαλύτερό μου άγχος η αντίδραση του μεγάλου μου γιου και το πως θα το πάρει, αλλά τον είχαμε προετοιμάσει αρκετά. Είχε προηγηθεί και το μωράκι της αδερφής μου, πριν από δύο μήνες, οπότε ότι είχε καταλάβει τι έρχεται.  Ευτυχώς μένουνε οι γονείς μου στην ίδια πολυκατοικία και η αδερφή μου με την οικογένειά της, οπότε υπάρχει και άμεση βοήθεια εάν χρειαστεί. Βοηθάει και ο πατέρας μου και η μητέρα μου».

Στη συνέχεια, η πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής πρόσθεσε: «Με την αδερφή μου μείναμε έγκυος μαζί και στα πρώτα παιδιά και στα δεύτερα, ήταν πολύ όμορφο. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε διαδικασία θηλασμού, πάει πολύ καλά και θα δούμε πόσο θα κρατήσει και αυτό. Ο σύζυγός μου με βοηθάει πάρα πολύ, αλλάζει και πάνες. Το παιδί μοιάζει στον αδερφό του, είναι καρμπόν».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: 

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Πήγα στη φωτογράφιση και μου είπαν πως ήμουν παραπάνω κιλά»

Σάσα Μπάστα: Επέστρεψε στη Φάρμα και έπαθε σοκ με την αποχώρηση της Αγγελικής Ηλιάδη

Άγριες Μέλισσες: Η αποκάλυψη που θα συγκλονίσει την Ελένη

Keywords
Τυχαία Θέματα