Ελεονώρα Μελέτη: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Αντελίνα Βαρθακούρη -«Είχε στεναχωρηθεί με μένα»

Ο Χάρης Βαρθακούρης παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και -μεταξύ άλλων- αποκάλυψε ότι η σύζυγός του, Αντελίνα, δεν πρόκειται να επιστρέψει στην τηλεόραση πριν από το 2024.

Οι δηλώσεις του τραγουδιστή προβλήθηκαν το πρωί της Παρασκευής (7/7) στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», με την  Ελεονώρα Μελέτη να παίρνει σε κάποιο  σημείο τον λόγο και να ζητά δημόσια συγγνώμη από την Αντελίνα Βαρθακούρη, καθώς στο παρελθόν είχε στεναχωρηθεί με κάποια σχόλιά

της.

Η Ελεονώρα Μελέτη ζητά δημόσια συγγνώμη από την Αντελίνα Βαρθακούρη

«Θέλω να πω κάτι δημόσια στην Αντελίνα, γιατί είχα υποσχεθεί και είχα δεσμευτεί ότι θα τα πούμε προσωπικά. Παρ’ όλα αυτά, με όλα αυτά που συμβαίνουν στη ζωή μου το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς το αμέλησα και ξεχάστηκα. Την προηγούμενη φορά που είχαμε παίξει ένα θέμα με την Αντελίνα και τον Χάρη, βασιζόμενοι στις δηλώσεις του Χάρη, είχαμε σχολιάσει… Η Αντελίνα λιγάκι είχε στεναχωρηθεί με εμένα, παρόλο που δεν είχα πει κάτι κακό. Ξέρετε ότι δεν λέω ποτέ κάτι κακό για τους ανθρώπους που σχολιάζουμε», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια ανέφερε: «Με χιούμορ και πολύ ωραία διάθεση είχα σχολιάσει αυτά που είχε πει ο Χάρης. Παρ’ όλα αυτά είχε ενοχληθεί και μου είχε στείλει ένα πολύ μεγάλο και συγκινησιακό μήνυμα, ήταν πολύ έντονα τα συναισθήματά της σε αυτό και στον τρόπο που τα έγραφε και προσωπικά θέλω να της ζητήσω συγγνώμη αν είπαμε κάτι το οποίο την προσέβαλλε, αλλά δεν είχαμε καμία τέτοια πρόθεση».

Κλείνοντας, η Ελεονώρα Μελέτη συμπλήρωσε: «Ουσιαστικά σχολιάσαμε πράγματα που ακόμα για μια φορά θέτει στο τραπέζι ο Χάρης Βαρθακούρης. Γι’ αυτό θέλω να είμαστε λίγο προσεκτικοί σε αυτά που θα πούμε. Θα χρησιμοποιήσω και αυτό που είχε πει η Αντελίνα για εμάς, ότι “δεν ξέρετε, δεν είστε μέσα στο σπίτι μας για να ξέρετε τι γίνεται”».

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Παπαδάκης: Φινάλε για το «Καλημέρα Ελλάδα» -«Θα συνεχίσουμε όπως είμαστε, εγώ όχι για πολύ, η Μαρία για πάρα πολύ»

Μαρία Αντωνά: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση της Μαγγίρα από το Open -«Είναι δύσκολη η θέση μας»

Καιρός: Μίνι καύσωνας στη χώρα με το θερμόμετρο να δείχνει μέχρι και 38 βαθμούς

Keywords
Τυχαία Θέματα