Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ξεκαθαρίζει για τη Σοφιάνα Αβραμάκη και τη Μαρία Αντωνά -«Με ενέπλεξε και εμένα»

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, τόνομά της ενεπλάκη σε μια κατάσταση, την οποία θέλησε να ξεκαθαρίσει μερικές ώρες αργότερα μέσα από την εκπομπή της στον Alpha.

Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε θέση στα όσα είπε η Σοφιάννα Αβραμάκη το Σάββατο 11/3 στην εκπομπή «Γεια σου», αναφορικά με το μήνυμα που της είχε στείλει η Μαρία Αντωνά.

Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του Survivor αναφέρθηκε στο γεγονός πως η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη καθώς
υποστηρίζει

ότι η ίδια αποτελεί μία από τις γυναίκες που είχαν έρθει κοντά με τον Μάριο Πρίαμο.

«Σε μία εκπομπή της πρωινής ζώνης συνέβη ένα περιστατικό, όπου έστειλαν ένα μήνυμα στην παρουσιάστρια μέσω του οποίου επιβεβαίωναν ότι εγώ είμαι αυτό το άτομο. Το άτομο που έστειλε το μήνυμα, ήταν μία πανελίστρια – σχολιάστρια σε άλλη εκπομπή της πρωινής ζώνης σε άλλο κανάλι. Το είπε η ίδια η παρουσιάστρια η Σταματίνα Τσιμτσιλή, την οποία θαυμάζω κι εκτιμώ απεριόριστα. Μετά το πέρας της εκπομπής μου έστειλε μήνυμα. Δεν είπαν όλο το όνομα.

Είπε απλά ότι το πρώτο γράμμα είναι Σ, είναι από τα ωραία κορίτσια του Survivor και το δεύτερο γράμμα είναι φωνήεν. Κάπως έτσι αποκλείστηκε η Σταυρούλα. Η ίδια κυρία μετά από λίγες ώρες που ξεκινούσε η δική τους εκπομπή, πάλι πολύ έξυπνα εκ μέρους της, δεν χρησιμοποίησε το όνομά μου γιατί ήδη έχει λάβει κάποια εξώδικα κι ήξερε τι μπορεί να ακολουθήσει. Με φωτογράφισε κι είπε γιατί εκπλήσσεστε; Αυτή η κοπέλα είναι ο θηλυκός Πρίαμος», ανέφερε -μεταξύ άλλων- στην Μαρία Μπακοδήμου.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και τη δική της θέση, μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» επί του θέματος.

«Να πω λίγο κάτι γιατί με ενέπλεξε και εμένα η Σοφιάννα σε αυτό και όντως, της έστειλα μήνυμα. Εκείνη τη μέρα, μου ήρθε ένα μήνυμα, αλλά με τη Μαρία μιλάμε με μηνύματα έτσι κι αλλιώς και κάνουμε παρέα. Εγώ, είχα την εικόνα ότι είχε ακουστεί το όνομα από την παραγωγή με ένα μπιπ και δεν ακούστηκε μόνο το “Σ”. Ακούστηκε και λίγο το “ο”, οπότε κατάλαβα ότι η φωτιά ξεκίνησε με την προβολή του επεισοδίου.

Εγώ δεν το είπα το όνομα και ούτε με κατηγόρησε το κορίτσι. Και η Μαρία δε μου έστειλε γι’ αυτό, μου έστειλε γιατί μιλάμε γενικά και μου λέει πληροφορίες. Απ΄ότι κατάλαβα, το θέμα μεταξύ Μαρίας και Σοφιάνας έχει να κάνει γενικότερα με όλο αυτό που είχε δημιουργηθεί πέρυσι με τον Άρη. Δικαίως τότε η Μαρία είχε στεναχωρηθεί αλλά και τη Σοφιάννα την έμπλεξαν», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Επειδή δε μου αρέσουν καθόλου οι παρεξηγήσεις και θέλω να κλείνω θέματα και όχι να τα ανοίγω, σε ό,τι αφορά τη Σοφιάνα, επειδή μίλησαν και οι δημοσιογράφοι μας μαζί της, η Σοφιάνα δεν έχει στείλει κανένα εξώδικο στη Μαρία Αντωνά. Το εξώδικο που εννοούσε ήταν αυτό που έστειλε η Σταυρούλα στη Μαρία».

Διαβάστε ακόμα:

Oscars 2023: Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές!

Εβελίνα Παπούλια σε Αφροδίτη Λιάντου: «Είμαι ευγνώμων που είσαι κόρη μου»

Παγιδευμένοι: Το ένοχο μυστικό της Άννας που διαλύει τον Δημήτρη

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα