Survivor All Star: Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου επέστρεψε στην Ελλάδα με αέρα Άγιου Δομίνικου

Στα πάτρια εδάφη επέστρεψε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μετά την αποχώρησή της από το «Survivor All Star». Η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης έφερε αέρα Άγιου Δομίνικου στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, καθώς εμφανίστηκε με ράστα μαλλιά και μαυρισμένη.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν κατάφερε να παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα στο παιχνίδι, καθώς μόλις λίγες εβδομάδες μετά την άφιξή

της στο «Survivor All Star», βγήκε υποψήφια και το τηλεοπτικό κοινό δεν τη στήριξε με την ψήφο του με αποτέλεσμα να αποχωρήσει.

Η επιχειρηματίας έχει αποδείξει ότι δε μασάει τα λόγια της κι έτσι και αυτή τη φορά ήταν ειλικρινής και ξεκάθαρη μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κατέφθασε στην Αθήνα νωρίς το βράδυ της Κυριακής 12/3 και εκεί την περίμεναν δημοσιογράφοι, κάμερες και φωτογράφοι προκειμένου να αποσπάσουν μια δήλωσή της για τις εξελίξεις στο reality επιβίωσης.

Μετά την αποχώρησή της από το «Survivor All Star», η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έδωσε συνέντευξη στο «Πρωινό μας» και «κάρφωσε» τον Σπύρο Μαρτίκα για τη συμπεριφορά του παιχνίδι.

«Έμεινα έκπληκτη με τον άνθρωπο που λέγεται Σπύρος Μαρτίκας. Δεν είναι ένας ρόλος, είναι ένας αδίστακτος άνθρωπος, ο οποίος διψά για δημοσιότητα και χρήματα. Με την Βρισηίδα κάνουμε παρέα. Αυτά που έγιναν μέσα στο παιχνίδι πλήγωσαν κι εμένα κι όλα τα παιδιά.

Όλοι ξέρουν τι είναι. Δεν μπορώ σαν Ευρυδίκη στα χρόνια που έχω φτάσει και με αυτά που έχω περάσει, να αφήσω κάποιον να με μεταχειρίζεται σαν μία μαριονέτα και να μην μιλώ, επειδή έτυχε στην ζωή η Βρισηίδα να είναι φίλη μου», ανέφερε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε ακόμα:

 Ευαγγελία Μουμούρη: «Ο πατέρας μου πήγαινε να με αγκαλιάσει και έβλεπα έναν ξένο»

 Πάνος Μουζουράκης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη νίκη του στο «The Voice» με τη 16χρονη Μαρία

 Σάκης Τανιμανίδης: Η αντίδρασή του στο νέο hair look της Χριστίνας Μπόμπα

Keywords
Τυχαία Θέματα