Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η κατάσταση της υγείας της ένα εικοσιτετράωρο μετά τη διάγνωση με κορονοϊό

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό στο χθεσινό rapid test πριν από την έναρξη του Happy Day και έτσι επέστρεψε στο σπίτι της και μπήκε σε καραντίνα.

Το πρωί της Πέμπτης 13/1, η γνωστή παρουσιάστρια βγήκε στην εκπομπή με τη βοήθεια του διαδικτύου και ενημέρωσε τους συνεργάτες της και τους τηλεθεατές για την κατάσταση της υγείας της ένα εικοσιτετράωρο μετά τη διάγνωση.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή

ανήκει στην κατηγορία εκείνων που περνούν πολύ ήπια τον κορονοϊό, καθώς το μόνο σύμπτωμα που την ταλαιπωρεί είναι ένα μπούκωμα. Ωστόσο, η ίδια εξήγησε πως χθες το βράδυ αυτό επιδεινώθηκε.

«Παιδιά ευτυχώς παραμένω καλά. Εύχομαι να είστε καλά και εσείς και όσοι νοσούν να έχουν ήπια συμπτώματα. Αν εξαιρέσω αυτό το μπούκωμα, που η αλήθεια είναι πως επιδεινώθηκε προς το βράδυ, δεν έχω κάποιο άλλο σύμπτωμα. Ξύπνησα το πρωί και ήθελα να είμαι μαζί σας έστω και από απόσταση. Μέχρι στιγμής οι υπόλοιποι είναι καλά. Ο Θέμης έκανε και ένα pcr και είναι εντάξει», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Μυριέλλα Κουρεντή: Όταν η ηθοποιός ήταν ξανθιά -Φωτογραφίες

 Μάριος Ιορδάνου για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχει δεχτεί: «Όταν κάποιος επιχειρούσε να με φέρει σε δύσκολη θέση, τον έβαζα στη θέση του»

 Η αδερφή της Britney Spears ξεσκεπάζει τον πατέρα τους, μιλά για τον εθισμό του και κάνει αποκαλύψεις

Keywords
Τυχαία Θέματα