Μυριέλλα Κουρεντή: Όταν η ηθοποιός ήταν ξανθιά -Φωτογραφίες

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα που διαγωνίζονται στον φετινό κύκλο του Survivor, είναι αδιαμφισβήτητα η Μυριέλλα Κουρεντή. Αιτία φυσικά για αυτό που έχει συμβεί, είναι η στενή σχέση που έχει αναπτύξει η ίδια στα τελευταία επεισόδια με τον παίκτη των Μαχητών, Γιώργο Κατσαούνη.

Μάλιστα, η ηθοποιός έχει αντιληφθεί πως το ειδύλλιο ανάμεσα σε εκείνη και τον Κατσαούνη σχολιάζεται συνεχώς από τους χρηστές των social media, ωστόσο φαίνεται πως αυτό

δεν την ενοχλεί. Η Μυριέλλα Κουρεντή είχε την ευκαιρία να δει κάποια από τα σχόλια που γίνονται για εκείνη, όταν η ομάδα των Διάσημων κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας και οι παίκτες  διάβασαν κάποια από τα tweets που έχουν γράψει για αυτούς στο Twitter.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα

Και μπορεί η παίκτρια να είναι γνωστή σαν φυσιογνωμία για τα σκούρα καστανά μαλλιά της, ωστόσο, στο παρελθόν η ηθοποιός έχει πειραματιστεί με το χρώμα των μαλλιών της. Μάλιστα, πριν από κάποια χρόνια είχε υπάρξει και ξανθιά.

Δείτε τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Μυριέλλα Κουρεντή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την εποχή που είχε ξανθά μαλλιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Myriella Kourenti (@myriella_kourenti_official)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Myriella Kourenti (@myriella_kourenti_official)

Διαβάστε επίσης:

Η αδερφή της Britney Spears ξεσκεπάζει τον πατέρα τους, μιλά για τον εθισμό του και κάνει αποκαλύψεις

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Ταυτίζομαι με κάθε γυναίκα που διασύρεται, λοιδορείται και κακοποιείται»

Survivor: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το αποψινό επεισόδιο

Keywords
Τυχαία Θέματα