Rihanna – A$AP Rocky: Έκαναν baby shower με θέμα το rave και όλοι αναρωτιούνται αν εμφανιστούν στο Met Gala

10:43 29/4/2022 - Πηγή: InStyle

Η Rih είναι pop star και ο Rocky ράπερ. Το παιδί τους ωστόσο θα είναι ακόμη πιο… cool ως φαν της rave μουσικής. Σύμφωνα με το HipHollywood, οι μελλοντικοί γονείς έκαναν ένα baby shower προς τιμήν της εγκυμοσύνης και της επερχόμενης γέννας της Rihanna. Ενώ πολλές

από τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης παρέμειναν ιδιωτικές (όσοι ήταν στη λίστα με τους καλεσμένους δεν επιτρεπόταν να τραβήξουν βίντεο ή φωτογραφίες), οι pics από τις μπομπονιέρες/μπλουζάκια που εμφανίστηκαν στο Twitter αποκάλυψαν τo θέμα του πάρτι: Rave Shower.

@hollywoodlife

Τα μπλουζάκια, που έγραφαν “I Went To Rih & Rocky’s Rave Shower And All I Got Was This Amazing Shirt” σε κίτρινη, ροζ και μπλε γραμματοσειρά, φέρεται να ήταν μόνο ένα από τα αναμνηστικά που έλαβαν οι τυχεροί guests. Τα t-shirts περιείχαν ασπρόμαυρες παιδικές φωτογραφίες και των δύο μελλοντικών γονιών και ήταν καλυμμένα με καρδιές και αστέρια στα ίδια παστέλ χρώματα με το κείμενο.

Rihanna and ASAP Rocky’s baby shower gifts for their guests are top tier pic.twitter.com/7Db2MOKDMc

— boohooMAN (@boohooMAN) April 26, 2022

Η γιορτή του ζευγαριού έγινε λίγες μέρες μετά τη σύλληψη του A$AP στο αεροδρόμιο του Los Angeles. Μετά την επιστροφή του από διακοπές με τη Rih στη χώρα καταγωγής της, τα Barbados, o ράπερ τέθηκε υπό κράτηση για υποψίες επίθεσης με φονικό όπλο που συνδέεται με πυροβολισμούς τον Νοέμβριο του 2021. Αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 550.000 δολαρίων και η Rihanna δεν έχει ακόμη μιλήσει δημόσια για το περιστατικό. Παρά τη σύλληψη, μια πηγή είπε πρόσφατα στο Entertainment Tonight ότι η τραγουδίστρια θα συνεχίσει να «κάνει τα πάντα» για αυτούς που αγαπά.

@badgalriri

H Riri περιμένει να γεννήσει από στιγμή σε στιγμή και μάλλον δεν θα εμφανιστεί στο Met Gala στις 2 Μαΐου. Δυστυχώς θα λείπει ένα από τα top looks της βραδιάς μιας και η ίδια κάνει πάντα εμφανίσεις που συζητιούνται για καιρό, εκτός και αν γίνει η ανατροπή! Ομολογουμένως, αν κάποια θα περπατούσε στο χαλί ενώ είχε… συσπάσεις, είναι η Rihanna, αλλά η τραγουδίστρια αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα Barbados και φαίνεται ότι πιθανότατα εκεί θα μείνει μέχρι να γεννήσει. Ποιος ξέρει, όμως, ίσως τον επόμενο χρόνο για να το αναπληρώσει, θα φέρει μαζί και το stylish μωρό της.

@metgalaofficial

Keywords
Τυχαία Θέματα