Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον κορονοϊό: “Ο συνεχής εγκλεισμός δημιουργεί εντάσεις”

Συνέντευξη στο περιοδικό “Τηλεθεατής” και στη δημοσιογράφο Χρύσα Παχούμη παραχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον κορονοϊό και αποκάλυψε πώς διαχειρίζεται την κατάσταση που έχει προκύψει.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξής της:

Με τα τρία παιδιά πώς διαχειρίζεστε την κατάσταση;

Στις κόρες μου έχω εξηγήσει στο περίπου τι συμβαίνει. Δεν είναι όμως δυνατόν να αντιληφθούν γιατί συμβαίνει και δεν θέλω να τις τρομοκρατήσω. Όμως, δεν μπορώ και να μην τους εξηγήσω γιατί δεν βγαίνουν καθόλου από το σπίτι. Έχω τρία παιδάκια γεμάτα

ενέργεια, που με κάποιο τρόπο πρέπει να περάσουν ωραία, να μη στεναχωριούνται και να διατηρήσουν την επαφή τους με το σχολείο. Δεν είναι πάντα εύκολο αυτό. Ο συνεχής εγκλεισμός δημιουργεί εντάσεις.

Βλέπετε όμως τον μπαμπά στο σπίτι…

Ευτυχώς, μέσα σε αυτές τις συνθήκες ο Θέμης, ενώ τις καθημερινές το ωράριο του ήταν 8 το πρωί με 10 το βράδυ, τώρα είναι στο σπίτι και δουλεύει. Παρότι δουλεύει πολύ, έχουμε την ευκαιρία να τον δούμε, να φάμε όλοι μαζί το μεσημέρι. Όλοι πρέπει να σκεφτόμαστε γιατί συμβαίνουν όλα αυτά και να βλέπουμε τον τελικό στόχο. Για να δούμε και το φως στο τούνελ.

Διαβάστε ακόμη:

Rita Wilson: “Πριν πέντε χρόνια νίκησα τον καρκίνο του στήθους…” 

Στους 62 οι νεκροί από κορονοϊό στην Ελλάδα-Τρεις ακόμη θάνατοι σε λίγες ώρες 

Λευτέρης Σουλτάτος: Η τρυφερή εξομολόγηση για τη Βάσω Λασκαράκη! 

Keywords
Τυχαία Θέματα