Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κακοκαιρία «Ελπίς»: «Ήμασταν απομονωμένοι, δεν είχαμε ρεύμα για 36 ώρες»

Για την περιπέτεια που έζησαν τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, Θέμης Σοφός, μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Η παρουσιάστρια εγκλωβίστηκε στη λεωφόρο Μαραθώνος το πρωί της Δευτέρας 24/1, όταν επέστρεφε στο σπίτι της από το κανάλι, και αναγκάστηκε να αφήσει το αυτοκίνητό της εκεί και να περπατήσει μισή ώρα μέχρι το σπίτι. Το ίδιο συνέβη και με τον Θέμη Σοφό, ο οποίος παρέμεινε για οκτώ ώρες μέσα στο αυτοκίνητό του και τελικά το άφησε στη λεωφόρο Μεσογείων και επέστρεψε στο

σπίτι τους με τα πόδια.

Από το μεσημέρι της Δευτέρας μέχρι το πρωί της Τετάρτης στο σπίτι τους δεν υπήρχε ρεύμα, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιούν κουβέρτες και ζεστά ρούχα για να μπορέσουν να ζεσταθούν.

«Ειλικρινά ντρέπομαι να μιλήσω για τα δικά μας προβλήματα γιατί ήμουν στην γραμμή και άκουγα το ρεπορτάζ… Εμείς ζήσαμε άλλα προβλήματα που μας θύμισαν Survivor… Εγώ έφυγα από το κανάλι με το που τελείωσε η εκπομπή γιατί είχε αρχίσει να πέφτει πυκνό χιόνι. Παρά το γεγονός ότι ήταν 11 το πρωί, αποκλείστηκα στη Μαραθώνος και αναγκάστηκα να αφήσω εκεί το αυτοκίνητό μου.

Περπάτησα γύρω στη μισή ώρα εν μέσω σφοδρής χιονόπτωσης για να φτάσω στο σπίτι. Όταν όμως έφτασα ένιωσα ασφαλής. Ήταν τα παιδιά μου εκεί, έκαναν τηλεμάθημα, είχαμε ρεύμα αρχικά, οπότε αισθάνθηκα τυχερή. Μίλησα με τον άνδρα μου που το γραφείο του είναι στο κέντρο και του ζήτησα να ξεκινήσει προς το σπίτι γιατί τα πράγματα φαινόντουσαν πολύ σοβαρά. Εκείνος έμεινε οκτώ ώρες στους δρόμους. Τελικά, άφησε και εκείνος το αυτοκίνητό του επί της Μεσογείων και περπάτησε και εκείνος περίπου μία ώρα.

Γύρω στις 2 το μεσημέρι κόπηκε το ρεύμα, μείναμε πολλές ώρες χωρίς ρεύμα με ό,τι συνεπάγεται αυτό… Στην αρχή προσπαθήσαμε να το περάσουμε στα παιδιά σαν μια περιπέτεια αλλά έβλεπαν τη αγωνία στο βλέμμα μας κι ότι δεν ξέραμε πώς θα κινηθούμε. Το πιο σοβαρό σε εμάς πέρα του ότι δεν είχαμε ούτε τηλέφωνο, ούτε μπαταρία στα κινητά, είναι ότι δεν είχαμε σήμα για να συνομιλήσουμε. Ήμασταν απομονωμένοι. Εγώ σήμερα ενημερώθηκα για όλα αυτά τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπισαν οι συμπολίτες μας. Το τελευταίο 48ωρο είναι πολύ περίεργο».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Άρης Σερβετάλης: Θύμα χάκερ ο ηθοποιός – Η ανάρτηση – παγίδα που ζητούν χρήματα

 Βάσω Λασκαράκη: Έκανε το σαλόνι της “τσίρκο” για χάρη της κόρης της – Τα εντυπωσιακά κόλπα της Εύας

 Νίκος Κοκλώνης: Απαντά στην ερώτηση “Που βρίσκει τα λεφτά ο Κοκλώνης;”

Keywords
Τυχαία Θέματα