Η πιο στιλάτη εγκυμονούσα influencer μας δίνει ιδέες για τέλειο baby bump styling

Η Aimee Song είναι μια από τις πιο στιλάτες influencers και πριν από λίγους μήνες ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι. Από τότε μέχρι σήμερα η ίδια μας δείχνει τα looks της εγκυμοσύνης της και συνήθως της αρέσουν τα πιο στενά outfits που αναδεικνύουν την κοιλίτσα της. Όπως έχει αναφέρει η ίδια, δυσκολεύτηκε αρκετά για να φτάσει στο σημείο να αποκτήσει το πρώτο της παιδί και είναι τρισευτυχισμένη που το κατάφερε.

#1. Η Aimee δίνει το παράδειγμα σε όλες τις εγκυμονούσες να μην προσπαθούν να κρύψουν την κοιλιά τους αλλά να την προβάλουν με το κατάλληλο ντύσιμο. Η ίδια προτιμάει

να φορέσει ένα κανονικό τζιν και όχι τα τζιν εγκυμοσύνης που συνήθως καλύπτουν την κοιλιά.

#2. Η Aimee Song είναι λάτρης των co- ords και το έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν. Η γνωστή fashionista ποζάρει με θαλασσί παντελόνα και ασορτί ζακετάκι και δείχνει υπέροχη.

#3. Ένα baggy jeans είναι ό,τι πρέπει για εκείνες τις μέρες που θα θέλεις κάτι άνετο για να κινηθείς μέσα στην πόλη. Συνδύασε το τζιν σου με μια μπλούζα σε παλ τόνο και ασορτί puffer jacket και είσαι έτοιμη.

#4. Σε αυτό το look η Aimee Song ταιριάζει την πλεκτή μίντι φούστα της με ένα ζακετάκι και ένα crop top στην ίδια μπεζ απόχρωση και ολοκληρώνει το outfit με μαύρες δερμάτινες μπότες με πολύ ιδιαίτερο τακούνι και μαύρο τσαντάκι.

#5. Ακόμα ένα co-ord που λατρέψαμε και μάλιστα στην πιο hot απόχρωση του 2022. Το μοβ είναι το χρώμα της χρονιάς και η Aimee επιλέγει ένα σύνολο που αποτελείται από μίνι φούστα, crop top και ζακετάκι.

Διαβάστε περισσότερα:

Πώς θα κοντύνεις το puffer jacket με μια κίνηση; (VIDEO)

Δερμάτινη φούστα: Πώς θα τη φορέσεις αυτές τις γιορτές και πού θα βρεις τα πιο ωραία σχέδια;

H Fashion Editor, Ελένη Βάγια, σου δείχνει πώς να στενέψεις το oversized παλτό σε 2” (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα