Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ντόρα Κουτροκόη: «Είναι άσχημο, πολλές φορές έχει τύχει και σε εμάς»

Λίγες ημέρες μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ, η Ντόρα Κουτροκόη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε αν επικοινώνησε με τους πρώην συμπαρουσιαστές της ενώ αναφέρθηκε και στα μηνύματα και τη στήριξη που έχει λάβει από συναδέλφους αλλά και τον κόσμο.

Τις δηλώσεις της σχολίασαν σήμερα το πρωί στο «Happy Day», με την Τίνα Μεσσαροπούλου να αποκαλύπρει πως η παρουσιάστρια είναι ακόμη σοκαρισμένη με όλα όσα έχουν συμβεί.

Με τη σειρά της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή πως όλο αυτό που

τη συνέβη με την απομάκρυνσή της από την εκπομπή «Σήμερα» ήταν άσχημο, καθώς δεν υπήρξε κάποια προειδοποίηση.

«Δεν υπήρξε κάποια προειδοποίηση, κάποιο σημάδι. Δηλαδή είναι αυτό που σας είπα όταν εσύ πας στη δουλειά σου και νομίζεις ότι όλα πάνε καλά και απλά σε διώξουν, αιφνιδιάζεσαι… Είναι σκληρό. Όλοι έχουμε βρεθεί σε δουλειές, γιατί είμαστε σε μία δουλειά -όπως είπε πολύ σωστά ο Πατριαρχέας- που κάθε χρόνο ψάχνεις για δουλειά.

Είναι άσχημο, πολλές φορές έχει τύχει και σε εμάς, να βλέπουμε ότι δεν μας σηκώνει το κλίμα, το ψυχανεμιζόμαστε. Όταν έχεις την πεποίθηση ότι όλα βαίνουν καλώς και σε παίρνουν και σου λένε ότι φεύγεις, εκεί μένεις μετέωρος. Αυτές οι συγκυρίες, τύπου “Happy Day”, δεν είναι οι συνήθεις. Γι’ αυτό και τις διαφυλάσσουμε», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Διαβάστε ακόμα:

Στηβ Μιλάτος: «Η αδικία που αισθάνομαι δεν μπορεί να αποκατασταθεί -Μόλις τελειώσει όλο αυτό…»

Κώστας Καραφώτης: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή και η εξομολόγηση για το «Fame Story»

Γιώργος Μπένος: «Μετά το φιλί στο “Maestro” με τον Ορέστη Χαλκιά, ήταν λίγο ανησυχητικά τα σχόλια»

Keywords
Τυχαία Θέματα