Style up με τα FAVELA shoes: Τα σχέδια που ξεχωρίζει η Fashion Director, Έλεν Βάγια

Όταν ψάχνουμε για γιορτινά looks τότε ο προορισμός μας είναι ένας. Η νέα συλλογή της FAVELA είναι ιδανική για κομψές εμφανίσεις με άνεση, από το πρωί μέχρι το βράδυ για κάθε γυναίκα που θέλει να ξεχωρίζει αλλά πάντα σε comfy mood, σε κάθε ηλικία.

Σε αυτή τη συλλογή θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε Chelsea στυλ που συνδυάζεται τέλεια με φορέματα, αλλά

και παντελόνια με πουλόβερ, είτε σε μποτάκια με τρακτερωτή σόλα και δερμάτινη υφή αλλά και combat boots με κορδόνια και μεταλλικές λεπτομέρειες για μια πιο rock διάθεση. Όλες οι τελευταίες τάσεις της μόδας υπάρχουν συγκεντρωμένες στο αγαπημένο μας e-shop και παρακάτω θα δεις μερικές από τις πιο ωραίες προτάσεις για άνετα αλλά και κομψά looks.

Γόβες & loafers

Αν σου αρέσει το πιο elegant style, οι ψηλοτάκουνες γόβες με το τετράγωνο τακούνι και την αγκράφα ή τις μεταλλικές λεπτομέρειες είναι ιδανικές για outfits γραφείου, ενώ για πιο stylish επιλογή μπορείς να επιλέξεις τις γόβες με τη μπαρέτα τύπου Mary Jane που θα δώσει preppy attitude effortlessly.

Sneakers

Mπότες & μποτάκια

Επιπλέον, μπορείς να βρεις μπότες μέχρι το γόνατο με sherpa επένδυση για να είσαι ζεστή με στυλ και τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα, ενώ οι over- knee suede μπότες με το extravagant τακούνι είναι αυτές που θα σε ανεβάσουν level ακόμα κι αν τις φορέσεις και με το πιο minimal look σου.

Για εσένα πάλι που δε θέλεις να αποχωρίζεσαι την άνεση σου τα sneakers μποτάκια με την τρακτερωτή σόλα, το φερμουάρ και το κλείσιμο με Velcro, είναι η πιο must have επιλογή για την σεζόν. Μπορείς να κάνεις δικά σου αυτά με τα έντονα χρώματα για ένα πιο pop outfit ή και αυτά με τα πιο basic- γήινα χρώματα για να τα συνδυάζεις και πιο εύκολα από το πρωί μέχρι το βράδυ, με φορέματα, τζιν ή και athleisure sets.

Τα χρώματα της σεζόν

Οι γενικές αποχρώσεις της συλλογής βασίζονται στο χακί, το μπορντό και το μαύρο που είναι all- time- classic χρώματα, αλλά και κάποια πιο ιδιαίτερα όπως το πετρόλ και το κόκκινο που θα δώσουν περισσότερο χρώμα και ένταση και στην πιο μουντή μέρα και διάθεση.

Το σίγουρο είναι πως δε θα ξέρεις ποιο να πρωτό-διαλέξεις, ενώ αυτό που χαρακτηρίζει την συλλογή στο σύνολο της είναι η άνεση, η κομψότητα και το σύγχρονο στυλ.

Οι επιλογές της Fashion Director

Και πάμε και στα δικά μου αγαπημένα σχέδια από την FAVELA που δεν είναι άλλα από αυτά τα μπεζ combat boots που θα φορέσουμε όλες οι γυναίκες ξανά και ξανά μέσα στον χειμώνα.

Favela.gr

Και για κάτι πιο ιδιαίτερο και ελαφρώς εκκεντρικό θα σου πρότεινα αυτά τα εκπληκτικά Mary Jane με το χοντρό τακούνι που είναι φανταστική επιλογή για πρωινές αλλά και βραδινές εξόδους.

Favela.gr

Διαβάστε περισσότερα:

10 πλεκτά φορέματα σε neutral τόνους που θα αναβαθμίσουν κάθε φθινοπωρινό σου look

Το χρώμα των Raspberry είναι η πιο hot απόχρωση του 2023- Δες πώς θα το φορέσεις

7 trends που ήρθαν για να μείνουν αυτό το Φθινόπωρο- Θα τα βρεις όλα σε ένα μόνο brand!

Keywords
Τυχαία Θέματα