Σταμάτα να σπας τα σπυράκια σου τώρα! Έχουμε λύση για το πρόβλημά σου

Όταν κάποιο σπυράκι κάνει την εμφάνισή του στο πρόσωπό σου, είναι πολύ δύσκολο να κρατηθείς και να μην το σπάσεις. Καταλαβαίνουμε όμως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να το κάνεις. Βλέπεις, σπάζοντας το σπυράκι τραυματίζεις το δέρμα σου και εκτός του ό, τι αυτό μπορεί να προκαλέσει μόνιμα σημάδια στο πρόσωπό σου, υπάρχει πολύ μεγάλος κίνδυνος μόλυνσης.

Ναι, εντάξει, τα ξέρεις όλα αυτά αλλά επιμένεις να σπας τα σπυράκια σου γιατί απλά θέλεις να τα ξεφορτωθείς γρηγορότερα. Και πάλι καταλαβαίνουμε και έχουμε την λύση! Μια λοσιόν που εξαφανίζει τα σπυράκια στον μισό χρόνο!

Η

AcnoFIX Lotion, περιέχει 2% σαλικυλικό οξύ, λάδι λανολίνης και dimethyl isosorbide, για αυξημένη διείσδυση του σαλικυλικού οξέος. Περιέχει επίσης hydrogenated polydecane το οποίο ενυδατώνει παραμένοντας στην κεράτινη στοιβάδα αλλά το συστατικό «θαύμα» είναι το φυτικό εκχύλισμα Canadian Willowherb (Epilobium angustifolium). Το συγκεκριμένο εκχύλισμα περιέχει το βιοδραστικό μόριο oenothein B που εμποδίζει την ανάπτυξη του βακτηρίου P. acnes ενώ παράλληλα ασκεί αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική δράση. Οι κλινικές μελέτες έχουν δείξει θεαματικά αποτελέσματα οπότε δοκίμασέ το και σταμάτα επιτέλους να πειράζεις το πρόσωπό σου! Παράγεται με την εγγύηση της φαρμακευτικής βιομηχανίας InterMed.

Διάβασε ακόμα:

Πονάνε τα μαλλιά; Ναι πονάνε και ξέρουμε γιατί;

#PearlNails γιατί αυτή την Τετάρτη θέλαμε κάτι λίγο πιο… chic

Top 10: Οι καλύτερες κοτσίδες για τον χειμώνα

Keywords
Τυχαία Θέματα