Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 9-13/10

Ακόμα μια εβδομάδα του Πρω1νού στον τηλεοπτικό αέρα και εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης μας. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο.

Δευτέρα 9/10

Τα 70’s, η δεκαετία με τα πολλά μουσικά φεστιβάλ σε ολόκληρο τον πλανήτη, τα παιδιά των λουλουδιών το Studio 54, την απόλυτη ηδονή αλλά και την ανεμελιά και την θηλυκή κομψότητα, είναι ξανά μεγάλη τάση της μόδας και σας προτείνουμε να την ακολουθήσετε

πιστά. Αυτό έκανε και η Φαίη μας στη σημερινή της εμφάνιση στο Πρω1νό, καλημερίζοντας το τηλεοπτικό κοινό με ένα μπορντώ πλεκτό ζακετάκι με seventies στοιχεία, συνδυασμένο με μια μαύρη μίνι φούστα με πιέτες -και τα δύο κομμάτια από την εταιρεία BSB. Το look της που έγινε για ακόμα μια φορά από τον Βαγγέλη Ζάχο, τον προσωπικό της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα με γούνα στον αστράγαλο, στο δέσιμο, Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινες και λαμπερές αποχρώσεις και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, ισιώνοντάς τα και κάνοντας τη χωρίστρα στο πλάι. Το Fashion Tip της ημέρας: Τα βασικά κομμάτια ενός look εμπνευσμένου από τα 70’s είναι: Οι σουέντ φούστες, τα ψηλόμεσα τζιν παντελόνια -καμπάνες, τα κρόσσια και τα μάξι εμπριμέ φορέματα.

Τρίτη 10/10

Σας έχουμε πει πολλές φορές πως το δέρμα αποτελεί μια από τις πιο hot τάσεις της μόδας για τη σεζόν που διανύουμε. Οι σχεδιαστές του έδωσαν πρωταγωνιστική θέση στις συλλογές τους και μάλιστα σε μια πολύ ενδιαφέρουσα χρωματική παλέτα που ξεφεύγει από το μαύρο και τις αποχρώσεις του καφέ, που μέχρι τώρα είχαν την τιμητική τους, όπως χακί, κόκκινο κ.α. Στο δέρμα είπε ΝΑΙ σήμερα και η Φαίη μας, καλημερίζοντας το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού με ένα μίνι δερμάτινο χακί φόρεμα από την Lynne, συνδυασμένο με σουέντ μπεζ μπότες με χοντρό τακούνι από τα καταστήματα Zara – η εμφάνισή της έφερε για ακόμα μια φορά την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα YSL και πρωταγωνιστούσαν σε αυτό τα έντονα μάτια σε λαδί αποχρώσεις και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα pony tail και περνώντας τις άκρες με το λάδι Aura Botanica της Kerastase για λείο αποτέλεσμα.

Τετάρτη 11/10

Το total black outfit είναι κλασικό και χωρίς καμία αμφιβολία συνυφασμένο με τη φινέτσα. Μπορεί να αποτελεί την πιο εύκολη λύση, αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση αδιάφορο, ούτε και βαρετή, αφού σας εξασφαλίζει κομψότητα και σας κάνει να φαίνεστε μυστηριώδεις. Αυτό επέλεξε και σήμερα η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα εμφανίστηκε με μια λεπτή λούρεξ μαύρη μπλούζα και ένα ψηλόμεσο στενό μαύρο παντελόνι μέχρι το μέσο της γάμπας- και τα δύο από την εταιρεία BSB. Το look της ολοκληρώθηκε με μαύρες καστόρινες γόβες με φιόγκο στο πίσω μέρος τους, Mark Milan και έγινε όπως πάντα από τον Βαγγέλη Ζάχο, τον προσωπικό της στυλίστα. Το μακιγιάζ της Φαίης έγινε σήμερα από τον Γιάννη Σίσκο, με προϊόντα της εταιρείας YSL και πρωταγωνιστικά στοιχεία τα τονισμένα με eyeliner μάτια που είναι εμπνευσμένα από τα φιλμ νουάρ της ιταλικής τσινετσιτά του 1960 -όσον αφορά στα χείλη, χρησιμοποιήθηκε το κραγιόν Νο 218. Τέλος, ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε σπαστά μαλλιά με χωρίστρα στη μέση, ένα χτένισμα που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και είναι ιδανικό για όλες τις περιστάσεις. Το Fashion Tip της ημέρας: Για να κάνετε ένα μαύρο look ακόμα πιο εντυπωσιακό, επιλέξτε διαφορετικά υλικά, όπως δέρμα, λούρεξ και παίξτε μαζί τους.

Πέμπτη 12/10

Δύο από τα πιο κλασικά και αγαπημένα κομμάτια της μόδας που μπορούν να φορεθούν άνετα όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις, από το γραφείο μέχρι μια βραδινή έξοδο -αν προσθέσετε και αξεσουάρ στην περίπτωση αυτή θα απογειώσετε το look σας- επέλεξε για τη σημερινή της εμφάνιση στο Πρω1νό η Φαίη μας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό της εκπομπής με ένα λευκό μεταξωτό πουκάμισο, συνδυασμένο με μια μαύρη μίνι δερμάτινη φούστα με βολάν -και τα δύο από την εταιρεία Zini. Tο look της που επιμελήθηκε και σήμερα ο Βαγγέλης Ζάχος, ο προσωπικός της στυλίστας, ολοκληρώθηκε με δερμάτινα ψηλοτάκουνα booties με χοντρό τακούνι από τα καταστήματα Tsakiris Mallas. To σημερινό μακιγιάζ της επιμελήθηκε ο Γιάννης Σίσκος με προϊόντα YSL και ήταν σε γήινες και λαμπερές αποχρώσεις και τα ίσια μαλλιά της με τη χωρίστρα στη μέση ο Δημήτρης Στράτος.

Παρασκευή 13/10

Όσο κι αν έχετε συνδυάσει την παγιέτα με τα Χριστούγεννα και το ρεβεγιόν, ή για αποκλειστικά βραδινές glamorous εμφανίσεις, θα σας πείσουμε για το αντίθετο, αφού μπορείτε να την φορέσετε όλες τις ώρες της ημέρας, ναι ακόμα και το πρωί και να πρωταγωνιστήσει σε μια casual εμφάνιση, απογειώνοντάς την, ακριβώς όπως έκανε σήμερα η Φαίη μας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού με ένα λουρεξ μπεζ χρυσό πουλόβερ σε άνετη γραμμή, συνδυασμένο με μια μαύρη μίνι φούστα με ματ παγιέτα -και τα δύο από την Access. Το look της ολοκληρώθηκε με μαύρες μπαλαρίνες Gianna Kazakou και έγινε όπως πάντα από τον Βαγγέλη Ζάχο, τον προσωπικό της στυλίστα. To μακιγιάζ της Φαίης μας έγινε σήμερα από τον Γιάννης Σίσκο με προϊόντα της εταιρείας YSL και ήταν σε γήινες και λαμπερές αποχρώσεις και τα μαλλιά της με το ατημέλητο πιάσιμο με έξτρα όγκο από τον Δημήτρη Στράτο, ο οποίος χρησιμοποίησε την ειδική λακ για πιασίματα Fix Fabulous τηςKerastase. Το Fashion Tip της ημέρας: Ορίστε την παγιέτα ως το βασικό κομμάτι της εμφάνισής σας και συνδυάστε την από το πρωί με… χαλαρά και basic κομμάτια, όπως τζιν ή υφασμάτινα μονόχρωμα παντελόνια, λευκά πουκάμισα, μίντι ή μίνι φούστες με κουμπιά και αθλητικά παπούτσια ή μπαλαρίνες.

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 2-6/10

Keywords
Τυχαία Θέματα