Δωροθέα Μερκούρη: Η σχέση της κόρης της με τον Άγγελο Λάτσιο και η δήλωση για την Ελένη Μενεγάκη

Η Δωροθέα Μερκούρη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σχέση της κόρης της, Γκάιας Μερκούρη, με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, Άγγελο Λάτσιο.

Σχετικά την ενασχόλησή της με τη μόδα και την πορεία της, η ηθοποιός δήλωσε: «Η αυτοεκτίμησή μου είχε χαθεί στον χώρο της μόδας γι’ αυτό ήθελα να φύγω. Όταν πήγα στον χώρο του κινηματογράφου η αυτοεκτίμησή μου ήρθε ξανά. Στην Ελλάδα

ήμουν σέξι, όμορφη, είχα μεγάλη μύτη και καμπύλες, δεν ήμουν ψηλή… Δέχτηκα κριτική και δεν ήμουν έτοιμη να τη δεχτώ. Βρέθηκα σε αυτόν τον χώρο από ανάγκη – επειδή μου ζητήθηκε – και σκέφτηκα ότι θα βγάλω χρήματα και ότι θα πάω στην Αμερική. Αν δεν είχα φύγει θα είχα σβήσει εδώ».

Παράλληλα, η Δωροθέα Μερκούρη μίλησε και για τη σχέση της κόρης της με τον Άγγελο Λάτσιο: «Όταν η σχέση της Γκάιας είδε το φως τη δημοσιότητας δεν φοβήθηκα. Δεν φοβήθηκα για τέτοια πράγματα. Είναι παιδάκια για εμένα. Δεν βλέπω δημοσιότητα πίσω από αυτό. Βλέπω δύο παιδιά που περνάνε πολύ ωραία μαζί. Δεν βλέπω αυτά που γράφουν, αυτά που λένε, καμιά φορά μου τα στέλνουν κάτι φίλοι μου και βάζω τα γέλια».

Όσον αφορά στη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη, η ίδια είπε: «Εγώ έχω σχέση με τα παιδιά, κάνω και δικά μου πράγματα, το αφήνω αυτό ελεύθερο. Ζούνε κάτι δικό τους. Τώρα, αν έχει τύχει τα παιδιά να είναι τα δικά μας παιδιά είναι άλλο».

Διαβάστε ακόμα:

 Δήμητρα Κατσαφάδου στο «Πρωινό μας»: «Κάνουν παραεμπόριο με τις κλεμμένες κρέμες μου»

 Πέτρος Φιλιππίδης – Ελπίδα Νίνου: H παράκληση του ζευγαριού στους δημοσιογράφους

 Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Δεν έχω κάνει σοβαρή κουβέντα με τους γονείς μου για τον Χρήστο Δάντη»

Keywords
Τυχαία Θέματα