Σπύρος Μπιμπίλας: Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια μετά την ψευδή είδηση θανάτου του Γιώργου Μάγκα

Ο Σπύρος Μπιμπίλας προκάλεσε αναστάτωση το απόγευμα της Πέμπτης 18/8, όταν ανακοίνωσε τον θάνατο του Γιώργου Μάγκα. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ έγραψε ότι τον ενημέρωσαν για το συμβάν, ωστόσο η πληροφορία ήταν λανθασμένη, καθώς ο Γιώργος Μάγκας ζει.

Ο γνωστός ηθοποιός έσπευσε να διορθώσει το λάθος του, ζητώντας δημόσια συγγνώμη, ωστόσο πολλοί ήταν εκείνοι που τον καταδίκασαν στα social media και στα μέσα ενημέρωσης κι άρχισαν να του στέλνουν

προσβλητικά μηνύματα.

Έτσι, λοιπόν, πριν από λίγη ώρα, ο Σπύρος Μπιμπίλας «έλυσε» τη σιωπή του και τοποθετήθηκε δημόσια, απαντώντας για τον ντόρο που έχει ξεσπάσει εναντίον του.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

«Με αφορμή την άστοχη ανάρτηση μου, για την οποία δεν ευθύνομαι απόλυτα, αφού συγκινημένος αναπαρήγαγα δημόσια ανάρτηση άλλου και για την οποία δημόσια κι ιδιωτικά ζήτησα συγνώμη από τον άμεσα θιγόμενο, διάφοροι τοξικοί βρήκαν ευκαιρία για μια ακόμα φορά να με στοχοποιήσουν, να με υβρίσουν χυδαία, να με προσβάλλουν, γιατί στο πρόσωπο μου νομίζουν ότι θα χτυπήσουν τον αγώνα του Σωματείου μας για όλα τα κακώς κείμενα!

Δεν θα μας τρομάξουν αυτά από όπου κι αν προέρχονται ειδικά από αυτούς που συσχετίζουν άσχετα πράγματα για δικά τους μικροσυμφέροντα…Ευχαριστώ από καρδιάς όλους αυτούς, δημοσιογράφους, συναδέλφους και φίλους που μου συμπαρίστανται στην άδικη και ενορχηστρωμένη επίθεση από σκοτεινούς κύκλους!».

Διαβάστε ακόμα:

 Δημήτρης Λάλος: Διακοπές στα Χανιά για τον Μαθιό του «Σασμού» – Φωτογραφίες

 Νίκος Μπάρκουλης: Ανακοίνωσε πως θα σπουδάσει υποκριτική, βαδίζοντας στα χνάρια του πατέρα του

 Ανθή Βούλγαρη: Θετική στον κορονοϊό λίγο πριν από την πρεμιέρα του «Κοινωνία Ώρα Mega»

Keywords
Τυχαία Θέματα