Ανθή Βούλγαρη: Θετική στον κορονοϊό λίγο πριν από την πρεμιέρα του «Κοινωνία Ώρα Mega»

Θετική στον κορονοϊό γι’ ακόμα μια φορά διαγνώστηκε η Ανθή Βούλγαρη. Η γνωστή παρουσιάστρια επέστρεψε από το Πήλιο στην Αθήνα προκειμένου να προετοιμαστεί για την πρεμιέρα της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega», που θα γινόταν τη Δευτέρα 22/8.

Κάνοντας προληπτικά ένα τεστ κορονοϊού, η Ανθή Βούλγαρη διαπίστωσε πως είναι θετική και έτσι θα χρειαστεί να μπει σε καραντίνα τις προβλεπόμενες ημέρες. Η παρουσιάστρια

έμεινε άφωνη, βλέποντας το αποτέλεσμα του τεστ και έσπευσε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/08/220819212710_voulgari.mp4

«Μη με γελούν τα μάτια μου… Κι όμως είμαι και πάλι θετική», έγραψε η Ανθή Βούλγαρη στη δημοσίευσή της.

Λίγη ώρα αργότερα, η Ανθή Βούλγαρη προέβη σε μια νέα ανάρτηση, αποκαλύπτοντας πως η πρεμιέρα της «Κοινωνίας Ώρα Mega» αναβάλλεται λόγω του κορονοϊού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anthi Voulgari (@anthivoulgari)

«Έλα Ιορδανη @jordanxas τα έμαθες τα νέα?? Δεν βγαίνουμε Δευτέρα! Έχω πάλι covid. Εδώ βλέπετε μια φωτο από όταν αμέριμνοι σχεδιάζαμε την πρεμιέρα της φετινής σεζόν. Λογαριάζαμε χωρίς τον ξενοδόχο. Βγήκα θετική οπότε η επιστροφή μας θα αργήσει μερικές μέρες ακόμη… Βλέπετε όταν κάνουμε σχέδια γελάει ο Θεός! Πάνω από όλα υγεία! Φιλιά και να προσέχετε! Αν επιστρέφετε από διακοπές κάντε ένα τεστάκι καλού κακού», σημείωσε η Ανθή Βούλγαρη.

Διαβάστε ακόμα:

 Μαρία Βοσκοπούλου: Ποζάρει topless στην παραλία!

 Χρήστος Μάστορας: Το μήνυμα στον Λευτέρη Πετρούνια πριν από τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

 Νίκος Οικονομόπουλος: Η απάντηση των Αρχαιολόγων – «Το Παλαιό Φρούριο δεν είναι για συναυλίες τέτοιου είδους μουσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα