Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Χώρισε από τον αρραβωνιαστικό της; Οι φωτογραφίες και η απάντηση της πρώην παίκτριας του Masterchef!

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη λίγο πριν επιστρέψει στο Masterchef χθες μαζί με τον Πάνο Τόγια, είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μερικές φωτογραφίες με τον σύντροφό της Αποστόλη γράφοντας:

«Είσαι πάντα εκεί…Περασαμε πολλά Αλλά πάντα μαζί…Όχι ότι χρειάζεται Αλλά να η απάντηση μου αν χωρίσαμε ή όχι.. Σε αγαπώ Πάντα.. (Και να προλάβω τα σχόλια σας στη τελευταία φωτογραφία για εκείνον είμαι η πρώτη γυναίκα Μάστερ Σεφ)».

Όταν μια follower της την ρώτησε αν χώρισαν

τελικά, η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη απάντησε ξεκάθαρα πως «Όχι».

Δείτε τις φωτογραφίες και το σχόλιο της:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Είσαι πάντα εκεί…Περασαμε πολλα Αλλά πάντα μαζί…Οχι ότι χρειάζεται Αλλά να η απάντηση μου αν χωρίσαμε ή όχι.. Σε αγαπώ Πάντα.. (Και να προλάβω τα σχόλια σας στη τελευταία φωτογραφία για εκείνον ειμαι η πρώτη γυναίκα Μάστερ Σεφ) @tolisss_apo #couplegoals #picoftheday #pic #love #loveisintheair #loveyouall #spiridoula #instagram #instalover

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη spiridoyla~karampoutaki (@spiridoula_karampoutaki) στις 19 Απρ, 2020 στις 3:09 μμ PDT

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Λασκαρίδης: Οι αναρτήσεις του μετά την αποχώρηση του από το Masterchef και η φωτογραφία με την Lotus!

Ο Νίκος Χαρδαλιάς έκανε… παρατηρήσεις και σε Facebook posts, ανήμερα του Πάσχα

Έλενα Χριστοπούλου: Η απάντησή της για το unfollow στην Βίκυ Καγιά! «Δεν μπορώ να προσποιούμαι…»

Keywords
Τυχαία Θέματα