Σούπερ μάρκετ: “Stop” από την Τετάρτη στην πώληση διαρκών αγαθών

Παράταση για ακόμα μία μέρα πήραν οι πωλήσεις διαρκών αγαθών απ’ τα σούπερ μάρκετ.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η υπουργική απόφαση, για την οποία έγραφε από χθες το newmoney, με την οποία σταματούν οι πωλήσεις προϊόντων όπως βιβλία, παιχνίδια, μικροσυσκευές, χριστουγεννιάτικα, ένδυση, υπόδηση, είδη σπιτιού, γραφική ύλη κοκ, έχει ήδη υπογραφεί απ’ τον αρμόδιο υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη και έχει σταλεί προς δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο.

Επομένως λόγω των διαδικαστικών καθυστερήσεων και προκειμένου να έχουν έστω λίγο χρόνο οι αλυσίδες να προσαρμοστούν αποφασίστηκε η απαγόρευση να τεθεί σε ισχύ από αύριο, 11 Νοεμβρίου.

Η λίστα

Μεταξύ των προϊόντων που θα σταματήσουν να πωλούν οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ όσο διαρκεί το lockdown είναι βιβλία, παιχνίδια, μικροσυσκευές, χριστουγεννιάτικα, ένδυση, υπόδηση, είδη σπιτιού, γραφική ύλη κοκ.

Αναλυτικά όπως ορίζει η υπουργική απόφαση «τα καταστήματα τροφίμων (super market) απαγορεύεται να πωλούν, με εξαίρεση το ηλεκτρονικό εμπόριο, τα προϊόντα υπό τους κατωτέρω Κωδικούς Αριθμούς Δραστηριοτήτων:

α) Λιανικό εμπόριο ηλεκτρονικών υπολογιστών, περιφερειακών μονάδων υπολογιστών και λογισμικού σε εξειδικευμένα καταστήματα/ΚΑΔ 47.41,

Περισσότερα στο protothema.gr 

Διαβάστε ακόμη:

GNTM 3: Η απάντηση της Ρασέλ στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Έντουαρντ! 

Το Πρω1νό: Η Πόπη Τσαπανίδου μιλά πρώτη φορά on camera για την τηλεοπτική της επιστροφή! 

Spoiler Alert! Εξαφάνιση σοκ στο Διαφάνι-Συγκλονιστικές οι εξελίξεις

Keywords