Σωτήρης Ταχτσόγλου: Συγκλονίζει περιγράφοντας την πτώση του από τον τρίτο όροφο

Ατύχημα είχε ο ηθοποιός  Σωτήρης Ταχτσόγλου, ο οποίος έπεσε από τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας που διαμένει με τη σύζυγό του στον Βύρωνα.

Στην προσπάθεια του να προσεγγίσει το δικό του σπίτι μέσω του πάνω μπαλκονιού, καθώς δεν είχε τα κλειδιά του, έπεσε.  Για καλή του τύχη έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο και κατάφερε να γλιτώσει. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στη μέση και την Πέμπτη (18/6) πήρε εξιτήριο.

Σήμερα, ο γνωστός ηθοποιός που ενσάρκωσε τον “Σωτήρη” στις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Μαζί Σου» και περιέγραψε ζωντανά στην Τατιάνα Στεφανίδου

τι ακριβώς συνέβη εκείνη την ημέρα.

«Το σκέφτηκα μετά και κατάλαβα ότι ήταν μια απόφαση παρορμητική. Πίστεψα ότι μπορώ να το κάνω. Όταν κρεμάστηκα από το μπαλκόνι προσπάθησα να φέρω πάλι το σώμα μου προς τα πάνω, αλλά ήταν πάρα πολύ δύσκολο… Αφήνω τα χέρια μου, αιωρούμαι στον αέρα, πέφτω και χτυπάω πάνω στο καπό ενός αυτοκινήτου.

Γυρίζω το σώμα μου, πέφτω κάτω από το αμάξι και νιώθω ότι έχω τη δύναμη να σηκωθώ. Πάω να σηκωθώ και νιώθω δυο χέρια να με κρατούν από τον λαιμό. Ήταν μια κοπέλα που μου είπε ότι είναι νοσηλεύτρια και με ακινητοποίησε γιατί χτύπησα την σπονδυλική μου στήλη. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα, δεν κατάλαβα πότε με εγκατέλειψε η δύναμη από τα χέρια μου και έπεσα…

Αυτό που με απασχολούσε ήταν ότι η γυναίκα μου έπρεπε να βγάλει γάλα να το πάμε στο παιδί μας. Είπα στη σύντροφό μου να πάρει έναν κλειδαρά για να μπει στο σπίτι και να με αφήσει εμένα… Είχα δύο κατάγματα στους δύο πρώτους σπονδύλους. Έγινε σπονδυλοδεσία στο ΚΑΤ, έγιναν οι εξετάσεις και όλα είναι μια χαρά. Χρειάζεται ένα με δύο μήνες ανάρρωσης τώρα», είπε μεταξύ άλλων ο Σωτήρης Ταχτσόγλου.

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα:

Σταυρής Γεωργίου: Δείτε την εντυπωσιακή υποδοχή που του ετοίμασαν στην Κύπρο!

Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία της μικρής Μαρίνας με τον Μάκη Παντζόπουλο για την “γιορτή του πατέρα”

Γιώργος Λασκαρίδης: Αποκάλυψε τον λόγο που η Κατερίνα Λένη τον στοχοποίησε πολύ νωρίς

Keywords
Τυχαία Θέματα