Σωτήρης Χατζάκης: «Βρίσκω γενναίο και συγκινητικό ότι ο Λιγνάδης ανέβασε παράσταση στη φυλακή»

Συνέντευξη στην εκπομπή “Love It“ παραχώρησε ο Σωτήρης Χατζάκης. Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός μίλησε για την αυτοκάθαρση που έγινε στον χώρο του θεάτρου μέσα από το κίνημα #metoo. Μεταξύ άλλων, κατέθεσε την προσωπική του άποψη γύρω από το θέμα της παράστασης που ανέβασε στις φυλακές της Τρίπολης ο Δημήτρης Λιγνάδης.

«Δεν σεβόμαστε όλοι ότι εδώ είναι τόπος εργασίας και ότι όποιος προσέρχεται να εργαστεί στο θέατρο είναι ιερός. Γιατί με αυτά τα λεφτά θα ζήσει την οικογένειά του, τα

παιδιά του κλπ. Το θέατρο έκανε μια αυτοκάθαρση με τα κορίτσια που βγήκαν και μίλησαν και πολύ καλά έκαναν. Πόσα είναι τα περιστατικά; Πολύ λίγα μπροστά στο σύνολο των χιλιάδων ηθοποιών. Αν κάθε χώρος έκανε αυτή την κάθαρση, θα ζούσαμε σε έναν καλύτερο κόσμο», δήλωσε αρχικά ο Σωτήρης Χατζάκης.

Στην συνέχεια αναφορικά με την παράσταση που ανέβασε ο Δημήτρης Λιγνάδης δήλωσε:

«Θεωρώ πολύ γενναίο και συγκινητικό που ο Λιγνάδης ανέβασε παράσταση στη φυλακή. Όταν πήγαν φυλακή αυτά τα παιδιά, ακόμα και για τον πιο ένοχο, δεν αισθάνομαι χαρά, αισθάνομαι θλίψη για τα θέματά του και για τον ίδιο. Δεν χαίρομαι. Αυτά είναι μικρά συναισθήματα. Το ότι κατάφερε και μπόρεσε και έκανε θέατρο και εκεί μέσα, μπράβο του, είναι καλό. Δεν θεώρώ θετικό αν αποδειχθεί από τη Δικαιοσύνη όλο αυτό που έγινε. Είναι τρομακτικό! Θα πρέπει να το θεσμοποιήσουμε, ώστε όχι εκείνος που κακοποιεί, βιάζει, σκοτώνει, τα ισόβια να είναι πια 15 χρόνια και να βγαίνει σε 7 χρόνια».

Δείτε όσα είπε στην κάμερα του “Love It”:

Διαβάστε ακόμα:

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Ρομαντικη απόδραση στην Ιταλία -Φωτογραφίες!

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Δεν φαντάζεστε πόσα χρήματα έχει ξοδέψει για ένα ζευγάρι παπούτσια

Μπέσσυ Μάλφα: «Ο Γεράσιμος είναι πολύ ωραίος, μου λένε φίλες μου ότι είναι πολύ σέξι»

Keywords
Τυχαία Θέματα