Νάντια Μουρούζη: «Δεν τον παντρεύτηκα τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ – Ήταν πολύ ταυτισμένος με την Αλίκη Βουγιουκλάκη»

Η Νάντια Μουρούζη υπήρξε σύντροφος του Δημήτρη Παπαμιχαήλ και δίπλα του στα τελευταία δύσκολα χρόνια του πριν φύγει από τη ζωή. Η ηθοποιός σε συνέντευξη της στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και τον Γιώργο Μπέζα μίλησε για τον άνθρωπο που αγάπησε, αλλά και την τραγική σύμπτωση με την πρόσφατη απώλεια του πατέρα της.

«Έχουν περάσει πολλά χρόνια. Τα τελευταία χρόνια της ζωής του ήταν δύσκολα, γενικά με την υγεία του, τα γόνατά του. Εγώ φυσικά και ήμουν εκεί. Δεν μπορώ να εγκαταλείψω έναν άνθρωπο που έχει ανάγκη. Ήταν ένας άνθρωπος πάρα πολύ τρυφερός, δεν

φαινόταν αυτό το πράγμα. Ήταν υπερευαίσθητος, με πάρα πολύ χιούμορ, ήταν ένας πολύ χαριτωμένος άνθρωπος.

Και μπορεί να είχε παχύνει, αλλά εγώ τον έβρισκα όμορφο, είχε εξαιρετικά χαρακτηριστικά, εξυπνάδα. Ήταν ένας άνθρωπος χαρισματικός. Δεν τον παντρεύτηκα τον Δημήτρη. Είχαμε μια διαφορά ηλικίας, ήταν μιας άλλης εποχής, ήταν πάρα πολύ ταυτισμένος με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Δεν με τρόμαζε καθόλου αυτό.

Η σχέση σου με τον Δημήτρη, δεν είναι ο Δημήτρης που ξέρετε, δηλαδή οι ταινίες και όλα αυτά. Εγώ τον ήξερα από το θέατρο. Εγώ ούτε μεγάλωσα με τις ελληνικές ταινίες, αλλά ούτε τους είχα μύθους. Ο Δημήτρης ήταν μαγικός στο θέατρο, αυτό θαύμαζα, τα άλλα δεν με αφορούν», ανέφερε η Νάντια Μουρούζη η οποία αποκάλυψε ότι πρόσφατα έχασε τον πατέρα της την ίδια μέρα με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ έπειτα από 17 χρόνια.

Διαβάστε ακόμα:

Ανδρέας Μικρούτσικος: Επέστρεψε στο σπίτι του μετά την περιπέτεια της υγείας του

Μαρία Κορινθίου: Τα αρνητικά σχόλια για τη φωτογράφιση δίπλα στην Παναγία και η σχέση με την κόρη της

GNTM 4: Ανδρική υπόθεση η αποχώρηση – Ποιος είδε την πόρτα της εξόδου;

Keywords
Τυχαία Θέματα