To καλοκαίρι πλησιάζει: Τι να κάνεις για να σώσεις τα μαλλιά σου από τη φθορά του ήλιου, του αέρα και της θάλασσας!

Το καλοκαίρι το λατρεύουμε. Κάνουμε διακοπές, αποκτούμε σοκολατένιο χρώμα στην επιδερμίδα μας, ενώ τα μαλλιά μας ξανοίγουν από τον ήλιο και όταν βγαίνουμε από τη θάλασσα έχουν αυτά τα υπέροχα beach waves –που τον χειμώνα δεν τα πετυχαίνουμε, όσο κι αν προσπαθήσουμε!

Όμως, η αλήθεια είναι πως ο ήλιος, η θάλασσα και ο αέρας στον οποίο εκτίθενται τα μαλλιά μας, τα ταλαιπωρούν πολύ. Τα λεπτά μαλλιά σπάνε πιο εύκολα και χάνουν τον όγκο τους. Ο αέρας και οι

βουτιές δημιουργούν ψαλίδα. Η έκθεση στον ήλιο κάνει τα μαλλιά πιο ξηρά, ατίθασα και σκληρά. Τα βαμμένα μαλλιά που έχουν ήδη υποστεί χημικές διεργασίες, με την επιπλέον ταλαιπωρία γίνονται ακόμα πιο θαμπά, φριζάρουν και ζητούν άμεση επανόρθωση. Ακόμα και τα πιο δυνατά μαλλιά αφυδατώνονται και θέλουν έξτρα προστασία.

Μην πάθετε πανικό! Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες των δικών σας μαλλιών, μια νέα εξειδικευμένη σειρά προϊόντων μαλλιών με σύνθεση που βασίζεται στους πολύτιμους θησαυρούς της φύσης, ήρθε για να τις καλύψει.

Το μυστικό των προϊόντων Nature Moments κρύβεται σε αυτό που μαρτυρά και το όνομά τους. Στη μοναδική τους σύνθεση με συστατικά 100% από φυσική προέλευση, χωρίς σιλικόνες και τεχνητά χρώματα, με την υπογραφή-εγγύηση ποιότητας του Schwarzkopf.

Ποια όμως προϊόντα της σειράς Nature Moments είναι οι ιδανικοί σύμμαχοι για σένα;

Αν έχεις λεπτά μαλλιά, που σπάνε εύκολα και δύσκολα μακραίνουν, δοκίμασε το σαμπουάν Honey Elixir & Barbary Fig Oil με Ελιξίριο Μελιού και Έλαιο Σύκου για θρέψη και ενδυνάμωση της δομής της τρίχας.

Τα μαλλιά σου έχουν την τάση να δημιουργούν εύκολα ψαλίδα και να φριζάρουν, και εσύ με τη σειρά σου τα θέλεις μακριά και άψογα περιποιημένα; Η σειρά Olive Oil & Aloe Vera με Λάδι ελιάς και Αλόη, με έντονα περιποιητική σύνθεση και προστασία κατά της ψαλίδας, έχει το ιδανικό σαμπουάν, conditioner και μάσκα περιποίησης για τις δικές σου ανάγκες.

Αν τα μαλλιά σου είναι βαμμένα, ταλαιπωρημένα και θαμπά, τότε θέλουν ριζική αναδόμηση. Στη σειρά Moroccan ArganOil & Macadamia Oil με Έλαια Argan και Macadamia, ιδανικά για επανόρθωση και ενυδάτωση σε βάθος, θα βρεις το σαμπουάν και τη μάσκα περιποίησης που θα κάνουν θαύματα και στα δικά σου μαλλιά.

Αν τα μαλλιά σου είναι ξηρά και θαμπά, η σειρά που θα τα κάνει να ανακτήσουν τη λάμψη τους και να γίνουν ξανά μεταξένια και ευκολοχτένιστα είναι η Coconut Water & Lotus Flower, με Νερό Καρύδας και Άνθος Λωτού για ενυδάτωση και αναζωογόνηση.

Αν πάλι το βασικό σου πρόβλημα είναι ότι τα μαλλιά σου δεν έχουν όγκο και θέλεις να τα κάνεις να δείχνουν πιο ανάλαφρα και πιο πυκνά, τότε πρέπει να εμπιστευτείς το σαμπουάν Provence Herbs & Lavender με Βότανα και Λεβάντα, ειδικά σχεδιασμένο για λεπτά μαλλιά χωρίς όγκο. Καθαρίζει τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει, ενώ ταυτόχρονα τα κάνει να φαίνονται πιο πυκνά, με όγκο από τις ρίζες ως τις άκρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα