Σοφιάνα Αβραμάκη για Κατερίνα Δαλάκα: «Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα με τις φωτογραφίες που διέρρευσαν»

Η κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι yes» βρέθηκε στο πάρτι που διοργάνωσε ο Τάκης Καραγκούνιας για τα γενέθλιά του και εκεί συνάντησε την Σοφιάνα Αβραμάκη.

Μέσα σ’ όλα, η φυσικοθεραπεύτρια ρωτήθηκε για τις φήμες που την θέλουν να λαμβάνει μέρος στο «Survivor All Star 2», ενώ παράλληλα σχολίασε τις φωτογραφίες που διέρρευσαν πριν από λίγες μέρες στα social media και δείχνουν την Κατερίνα Δαλάκα να τρώει κρυφά στον Άγιο Δομίνικο.

Η
Σοφιάννα Αβραμάκη για τις φωτογραφίες τις Κατερίνας Δαλάκα

«Αυτές οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δεν είναι και ο λόγος που έφυγε από το παιχνίδι; Μάλλον, που αποβλήθηκε από το παιχνίδι; Άρα δεν είδαμε κάτι που πέφτουμε από τα σύννεφα. Ούτε νομίζω πως το έχει αρνηθεί και ποτέ.

Νομίζω ότι πήγαν να της χρεώσουν κάτι το οποίο δεν είχε κάνει. Τώρα, ο τρόπος που διέρρευσε… Δεν ξέρω… Άκουσα διάφορα, δεν ξέρω τώρα αν κάποιος είναι ικανός να εκθέσει έναν άνθρωπο έτσι», σχολίασε η Σοφιάνα Αβραμάκη για τις φωτογραφίες της Κατερίνας Δαλάκα που διέρρευσαν στα social media.

Η απάντηση στις φήμες που τη θέλουν να μπαίνει στο «Survivor All Star»

Σε άλλο σημείο, όταν ρωτήθηκε για τις φήμες που τη θέλουν να μπάινει στο «Survivor All Star 2», η φυσικοθεραπεύτρια απάντησε με χαμόγελο: «Δεν έχω ιδέα για το “Survivor All Star 2”! Το άκουσα και γω αλλά δεν έχω ιδέα πραγματικά. Επειδή έχω ξαναμιλήσει και έχω πει πως θα ήθελα να πάω όμως στο All Star, γιατί να μην θέλω τώρα;».

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε η Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Ελένη Γερασιμίδου: «Ο Κιμούλης δεν βίασε και δεν σκότωσε κανέναν, τα νεύρα του πρέπει να προσέξει λίγο»

Θλίψη: «Έφυγε» από τη ζωή γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος

Keywords
Τυχαία Θέματα