Ελευθερία Ελευθερίου: Η on camera αντίδραση σε ερώτηση για τον Μάριο Πρίαμο και τον τελικό του «Survivor»

Στο πάρτι γενεθλίων του Τάκη Καραγκούνια έδωσε το παρών η Ελευθερία Ελευθερίου και εκεί τη συνάντησε η κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής του Open, «Καλοκαίρι yes».

Η  τραγουδίστρια, μέσα σ’ όλα, έστειλε τις ευχές της στον μισθοφόρο για τα γενέθλιά του, ενώ παράλληλα ρωτήθηκε κι αν μίλησε με τον Μάριο Πρίαμο στον τελικό του «Survivor All Star».

Οι on camera δηλώσεις της Ελευθερίας
Ελευθερίου

«Δεν θα μπορούσα να λείπω από τα γενέθλια του Τάκη. Του εύχομαι χρόνια πολλά, πολύχρονος να είναι, να είναι πάντα καλά, υγιής και να είναι πάντα τόσο καλός φίλος, γιατί ο Τάκης είναι ένας πολύ φιλότιμος άνθρωπος και χαίρομαι που τον γνώρισα», είπε αρχικά η Ελευθερία Ελευθερίου.

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε αν μίλησε με τον Μάριο Πρίαμο στον τελικό του reality επιβίωσης, η τραγουδίστρια απέφυγε να απαντήσει λέγοντας: «Δεν θέλω να πω κάτι για αυτό. Ευχαριστώ».

Να σας θυμίσουμε ότι η σχέση της Ελευθερίας Ελευθερίου και του Μαρίου Πρίαμου βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων τους προηγούμενους μήνες, λόγω του ειδυλλίου του δεύτερου με την Καρολίνα Καλύβα στο «Survivor All Star».

Πριν από λίγες μέρες, ο Μάριος Πρίαμος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ήρθε και έδεσε» και απάντησε πρώτη φορά για όλα όσα έγιναν με την Ελευθερία Ελευθερίου και την Καρολίνα Καλύβα. «Είναι η πρώτη φορά που τοποθετούμαι σε αυτό. Έγιναν κάποια πράγματα που λαμβάνω το μέρος της ευθύνης, τα λάθη μου, είμαι ο άνθρωπος που τιμωρώ τον εαυτό μου περισσότερο από τον περίγυρό μου.

Έγιναν σίγουρα κάποια λάθη από τη μεριά μου, με ενόχλησαν κάποια πράγματα που ειπώθηκαν βγαίνοντας. Δεν με ενόχλησε κάτι από την Καρολίνα ή την Ελευθερία, είναι παιδιά τα οποία εκτιμώ και κάποια στιγμή θα μιλήσουμε γι’ αυτά τα θέματα, όταν δω πώς εξελίχθηκε όλο αυτό γιατί δεν ξέρω όλες τις λεπτομέρειες.

Με ενόχλησε ο περίγυρος, ο οποίος δεν μπορούσε να πολεμήσει τον Μάριο για το Survivor, που έφερε κάτι προσωπικό και το αναπαρήγαγαν συνεχώς. Ίσως δεν έβρισκαν κάτι άλλο να μου προσάψουν και δεν ήθελαν να προχωρήσω εγώ», ανέφερε αρχικά ο Μάριος Πρίαμος.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Οικονομόπουλος: Το μήνυμα για τις φωτιές στη Ρόδο – «Η Παναγία μαζί σας»

Σάκης Τανιμανίδης: Απαθανατίζει τις δίδυμες κόρες του στο πλοίο – «Τανιμαδάκια»

Μαντώ Γαστεράτου για τη βάπτιση της κόρης της: «Τόσο κλάμα ούτε στον γάμο»

Keywords
Τυχαία Θέματα