Σοφία Βογιατζάκη: «Με εξαπάτησε ο λογιστής μου και κινδύνευσα να πάω φυλακή»

Η Σοφία Βογιατζάκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» και τον Ισίδωρο Φίκαρη και μίλησε για τη σχέση αγάπης που τη συνδέει με τη Βίκυ Σταυροπούλου ενώ αποκάλυψε πώς την είχε βοηθήσει, όταν ο λογιστής της την είχε εξαπατήσει.

«Κάποια στιγμή μου έκανε μία απάτη ο λογιστής μου, τον οποίο είχα πολλά χρόνια και εμπιστευόμουν. Κάνω, λοιπόν, έναν διακανονισμό με την εφορία και πρέπει να δώσω άμεσα 4.000 ευρώ, τα οποία δεν έχω. Σκεφτόμουν ότι θα μπω φυλακή γιατί τότε ίσχυε και η προσωποκράτηση για χρέη στο δημόσιο», είπε αρχικά η Σοφία Βογιατζάκη.

Και

συνέχισε, περιγράφοντας πώς τη βοήθησε η Βίκυ Σταυροπούλου: «Με παίρνει η Βίκυ Σταυροπούλου τυχαία ένα τηλέφωνο και με ρωτάει τι κάνω. Της λέω ότι είμαστε όλοι καλά αλλά εκείνη επέμενε ότι δεν άκουγε καλά τη φωνή μου. Της εξήγησα τι είχε συμβεί και μου λέει να της στείλω έναν αριθμό λογαριασμού γιατί δεν ήθελε να φανούν κάτι χρήματα.

Τότε έκανε γυρίσματα με τις “Πεθερές” σε ένα νησί. Με παίρνει τηλέφωνο την επόμενη ημέρα και μου λέει ότι ήθελε να μου κάνει δώρο ένα ταξίδι αλλά μου έβαλε 4.000 ευρώ στον λογαριασμό μου για να πληρώσω την πρώτη δόση του λεωφορείου».

Διαβάστε ακόμα:

 Ναταλία Γερμανού: Το on air μήνυμα που έλαβε από τη Δανάη Μπάρκα – Τι της ζήτησε;

Μαρία Κορινθίου: Η αινιγματική απάντηση για το μέλλον της στο «Πρωινό»

 Φοίβος: «Δεν συνεργάστηκα με την Άννα Βίσση για να μην στενοχωρήσω τη Δέσποινα Βανδή»

Keywords
Τυχαία Θέματα