Φοίβος: «Δεν συνεργάστηκα με την Άννα Βίσση για να μην στενοχωρήσω τη Δέσποινα Βανδή»

Ο Φοίβος κάθισε στον καναπέ της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης με αφορμή το μιούζικαλ «Γεια» που παίζεται στο θέατρο Ριάλτο και φέρει την υπογραφή του.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, η Ναταλία Γερμανού ρώτησε τον Φοίβο πως και δεν συνεργάστηκε με την Άννα Βίσση όλα αυτά τα χρόνια, μιας και έχει γράψει τραγούδια για πάρα πολλούς καλλιτέχνες. Τότε, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης αποκάλυψε τον

λόγο!

«Με την Άννα Βίσση είχαμε συναντηθεί στο στούντιο, όταν είχα ενορχηστρώσει δύο τραγούδια του Νίκου και είχα φτιάξει και δύο δικά μου. Δεν έγινε κάτι τότε. Είχε πάει να γίνει κάποια στιγμή συνεργασία με την Άννα Βίσση αλλά αρνήθηκα εγώ να της κάνω τραγούδια γιατί θεωρούσα ότι θα στενοχωρούσα πολύ τη Δέσποινα Βανδή.

Με τη Δέσποινα Βανδή δεν ήμουν απλώς ο παραγωγός και ο συνθέτης της, ήμουν και φίλος της. Και εγώ βάζω πάνω απ’ όλα τη φιλία. Θα μπορούσε να είχε συμβεί αλλά δεν συνέβη», ανέφερε χαρακτηριστικά  ο Φοίβος στον αέρα του Alpha.

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Κιμούλης: «Είναι αλήθεια ότι το παρελθόν μας κυνηγάει πάντα, δεν ξεφεύγεις»

 Πέτρος Ιακωβίδης: Τραγουδά με την κούκλα αδερφή του – Η τρομερή ομοιότητα

 Στη φυλακή η Εύα Καϊλή – Είναι ανάμεσα στους 4 συλληφθέντες, σύμφωνα με τα ξένα μέσα

Keywords
Τυχαία Θέματα