Σοφία Παυλίδου: «Περιμένουμε να οριστεί ημερομηνία της δίκης, θα γίνει δικαστήριο»

Με αφορμή τη συμμετοχή της στο ριάλιτι «Φάρμα», η Σοφία Παυλίδου μίλησε στο Πρω1νό μέσω βιντεοκλήσης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εξέλιξη της υπόθεσής της με τον Μάνο Παπαγιάννη.

«Περιμένουμε να οριστεί ημερομηνία της δίκης. Θα γίνει δικαστήριο, έχει περάσει από τον εισαγγελέα, απλά δεν έχει οριστεί ακόμα η ημερομηνία της δίκης -τώρα με τις πανδημίες δεν είναι εύκολο να κινηθεί η διαδικασία.

Πριν από 3 χρόνια δεν ήμουν κάποιο κοριτσάκι μικρό που θα μπορούσε να του κάνει κάποιος

κάτι. Υπερασπίστηκα το δίκιο μου και δεν μου πέρασε από το μυαλό στιγμή να μην απευθυνθώ στη Δικαιοσύνη. Έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει», ανέφερε σχετικά με αυτό η ηθοποιός.

Ενώ σχετικά με τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, η Σοφία Παυλίδου ανέφερε:

Για όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες, η Σοφία Παυλίδου ανέφερε: «Για ό,τι συμβαίνει τώρα, είμαι χαρούμενη που οι άνθρωποι αυτοί κατάφεραν να βρουν το θάρρος και να μιλήσουν. Δεν είναι σίγουρα όλες οι περιπτώσεις ίδιες και δε συμβαίνει μόνο στο θέατρο. Σε καμία περίπτωση η ταύτιση του παιδεραστή με τον θεατράνθρωπο δε μπορεί να είναι υπαρκτή. Δεν ήταν ωραία πράγματα αυτά για τον χώρο μας».

Δείτε όσα ανέφερε στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

Η οικογένεια του Αλέξη Κούγια δέχεται απειλητικά μηνύματα – Η ανάρτηση του γιου του

Η Κατερίνα Ζαρίφη έχασε 18 κιλά! Δείτε την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Είμαι φουλ ρομαντικός όταν μπαίνω σε σχέση, ζω το παραμύθι»

Keywords
Τυχαία Θέματα