Εντάσεις στο Survivor: Καβγάς ανάμεσα στην Ελευθερία Ελευθερίου και την Άννα Μαρία Βέλλη!

Τέλος φαίνεται να μην έχουν οι εντάσεις στο Survivor και κυρίως στη μπλε ομάδα, στην οποία οι παίκτες φαίνεται πως χωρίστηκαν σε στρατόπεδα!

Στο αποψινό επεισόδιο υπήρξε μεγάλη ένταση ανάμεσα στην Ελευθερία Ελευθερίου και την Άννα Μαρία Βέλλη. 

Όλα άρχισαν όταν η τραγουδίστρια υποστήριξε πως η YouTuber την αδίκησε στη μερίδα του φαγητού. Φυσικά, τα όσα είπε ενόχλησαν την Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία διαφώνησε.

“Το μεγαλύτερο λάθος είναι που δεν μιλάω κατευθείαν όταν με ενοχλεί κάτι. Eνοχλήθηκα που είδα

φουσκωμένες τις μερίδες των παιδιών και το λάθος μου είναι που δεν το είπα εκείνη την ώρα. Για αυτό σου ζητάω συγγνώμη.”, της είπε η Ελευθερία Ελευθερίου. 

Αυτό δεν ήταν αρκετό για να ηρεμήσει την Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της. “Άρα το λάθος δεν είναι ότι με είπες κλέφτρα αλλά το ότι με θεωρείς κλέφτρα. Απάντησέ μου.”, είπε στην τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια ακολούθησαν δηλώσεις στην κάμερα της παραγωγής, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης τάχθηκε κατά της Ελευθερίας Ελευθερίου: “Η Ελευθερία είναι εκτός τόπου και ο χρόνου, ζει στο συννεφάκι της. Την έχει πιάσει ο Άλεξ και ο Κρις της έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου και το αστείο είναι ότι όταν συζητάμε όλοι μαζί δεν την υποστηρίζουν καν”.

Η Ελευθερία Ελευθερίου και η Άννα Μαρία Βέλλη προσπάθησαν να τα βρουν μιλώντας μόνες τους, όμως οι τόνοι ανέβηκαν και η τραγουδίστρια αποχώρησε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Ο νικητής της αποψινής δοκιμασίας του MasterChef και τα πλεονεκτήματα που κέρδισε

Survivor: Κατέρρευσε ο James Καφετζής-Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η επιστολή του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στο ΣΕΗ: “Προτιμήσατε να με στοχοποιήσετε αδιαφορώντας για τις συνέπειες”

Keywords
Τυχαία Θέματα