Σοφία Μανωλάκου: «Έχω δεχτεί λεκτική βία από γυναίκα συνάδελφο, κορόιδευε ό,τι έλεγα»

Η Σοφία Μανωλάκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Κυψέλη» και μίλησε για το κίνημα #metoo που έχει ανατρέψει τα δεδομένα στον χώρο της υποκριτικής ενώ αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που είχε συμβεί στην ίδια στην αρχή της καριέρας της.

Αναφερόμενη στο #metoo και τις αποκαλύψεις που έγιναν, η ταλαντούχα ηθοποιός είπε: «Αυτά συνέβαιναν και πιστεύω ότι συμβαίνουν και σε άλλους χώρους. Προσωπικά δεν ήμουν μπροστά σε κάποιο τέτοιο περιστατικό ούτε μου έχει συμβεί. Ήξερα ιστορίες, άκουγα ιστορίες και ακόμα ακούω, δεν έπεσα από τα σύννεφα… Τώρα που άρχισα να δουλεύω πιο

ενεργά στο θέατρο ανακουφίστηκα γιατί κάποιους θα τους φοβίσει αυτό που έγινε και δεν θα έχουμε ξανά παρόμοιες συμπεριφορές».

Περιγράφοντας τη δική της ιστορία, η Σοφία Μανωλάκου δήλωσε: «Αφού είχα βγει από τη δραματική σχολή, οπότε ακόμα ήμουν και λίγο πιο μαζεμένη, δεν έπαιρνα τον χώρο που μου αναλογούσε πέρα της σκηνής. Κάποιοι άνθρωποι βρίσκουν πάτημα… Υπάρχουν ορισμένοι που επειδή έχουν κόμπλεξ εκμεταλλεύονται τους ανθρώπους που μπορεί να είναι πιο ευγενικοί και πιο ανεκτικοί και εις βάρος αυτών δείχνουν την εξυπνάδα τους.

Αυτό συμβαίνει σε όλες τις σχέσεις. Εμένα αυτή η γυναίκα με κορόιδευε για ό,τι έκανα και το σχολίαζε… Κάποια στιγμή, όταν με είδε να παίζω σε παράσταση, μάλλον ανέβηκα στα μάτια της γιατί άλλαξε και η στάση της απέναντί μου».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Φοίβος Παπαδάκης: «Το επίθετο “Παπαδάκης” είναι πολύ βαρύ»

 Τζένη Μπαλατσινού: Ο 1,5 έτους γιος της τη βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού – Φωτογραφία

 Εριέττα Κούρκουλου: Η τρυφερή φωτογραφία που θηλάζει τον νεογέννητο γιο της

Keywords
Τυχαία Θέματα