Σασμός: Η Αργυρώ εκδικείται για τον θάνατο του Πετρή

Η Αργυρώ νιώθει μπερδεμένη έχοντας διαβάσει το γράμμα που της έστειλε ο Αστέρης. Δεν ξέρει πώς πρέπει να αισθανθεί. Δεν θέλει να παραδεχτεί ούτε καν στον εαυτό της πως ακόμα έχει αισθήματα για τον δολοφόνο του αδελφού της! Η Σεμίνα εμφανίζεται και η κατάθεσή της σοκάρει το δικαστήριο. Οι δύο οικογένειες καταλαβαίνουν πως όλα πια άλλαξαν. Όπως γράφει στο Τηλέραμα ο Βασίλης Ανδριτσάνος, η Αργυρώ ξεσπάει για όλα όσα της στέρησε η Σεμίνα με το να κρατά το στόμα της κλειστό… Τον λόγο όμως τώρα τον έχει το δικαστήριο, που θα κρίνει αν η κατάθεση της κοπέλας είναι

ικανή να αθωώσει τον Σταματάκη…

Η δίκη του Αστέρη συνεχίζεται με τη μαρτυρία του Μανώλη. Στο δικαστήριο όλοι νιώθουν πως ο χρόνος δεν περνά και ότι, μέχρι ο κατηγορούμενος να κληθεί να καταθέσει, όλα όσα ακούγονται στην αίθουσα είναι μάταια και ανούσια. Ο Άγγελος κάνει το επόμενο βήμα σε μια σχέση που μόλις ξεκινά και θέλει αυτή τη φορά να τη δει να μακροημερεύει. Την ίδια στιγμή, ο Γεράσιμος επανέρχεται πιο δυναμικά στο γραφείο και στη ζωή της Στέλλας. Τη διεκδικεί ανοιχτά πια και θέλει να την κερδίσει.

Το κλειδί της μήνυσης εναντίον του όμως το κρατά ακόμα ο Καραπάνος και, αν αυτός δεν κάνει πίσω, τότε τα πράγματα για τον Γεράσιμο δεν φαίνονται πολύ καλά… Έχοντας διαβάσει το γράμμα του Αστέρη, η Αργυρώ περνά δύσκολες ώρες, καθώς νιώθει την καρδιά της να έχει σπάσει για ακόμα μία φορά και τα αισθήματά της είναι μπερδεμένα. Στο μεταξύ, εκείνος υπομένει στωικά τις εξελίξεις και φαίνεται να είναι και πάλι παραιτημένος. Από εδώ και πέρα η μόνη σωτηρία θα είναι η απολογία του. Η Στέλλα όμως γνωρίζει ότι με αυτή τη συμπεριφορά ο Αστέρης δεν θα καταφέρει να πείσει το δικαστήριο πως ήταν ατύχημα… Καθώς οι ελπίδες λιγοστεύουν, η αναζήτηση της Σεμίνας μοιάζει η μόνη λύση για να έρθει η ανατροπή…

Σασμός: Ο Μαθιός απειλεί

Η μέρα της απολογίας του Αστέρη έχει φτάσει. Οι δυο οικογένειες βρίσκονται σε μεγάλη ένταση και όλοι αναρωτιούνται αν ο κατηγορούμενος θα συνεχίσει να κρατάει την ίδια στάση, αν δηλαδή θα συνεχίσει να λέει πως αυτός σκότωσε τον Βρουλάκη και να ζητά με απάθεια την τιμωρία του. Ο Μαθιός αναλαμβάνει με τον δικό του τρόπο να τακτοποιήσει το θέμα του Διακομανώλη, που τον είδε με τη Βασιλική και τώρα θέλει να αποκαλύψει σε όλο το χωριό την παράνομη σχέση τους.

Στο μεταξύ, ο Καραπάνος με τον Γεράσιμο φαίνεται να έχουν καταλήξει σε κάποιου είδους συμφωνία για να αποσυρθεί η μήνυση εναντίον του. Μετά την απολογία του Αστέρη όλα δείχνουν πως έχουν χαθεί για εκείνον. Η Στέλλα όμως δεν έχει βγάλει ακόμα το τελευταίο της χαρτί… Πρόκειται φυσικά για τη Σεμίνα, που η δικηγόρος κατάφερε να εντοπίσει και να τη φέρει στο δικαστήριο ως μια έσχατη λύση για την αθώωση του Αστέρη!

Σασμός: Κατάθεση-βόμβα

Ο Καραπάνος δεν αργεί να ζητήσει αντάλλαγμα για τη βοήθειά του προς τη Στέλλα. Την ίδια ώρα, στο δικαστήριο η κατάθεση της Σεμίνας πέφτει σαν βόμβα, ανατρέποντας όλα τα δεδομένα. Η Αργυρώ θα προβεί σε μια κίνηση εναντίον της, που δεν περιμένει κανείς. Παράλληλα, ο Σταύρος σπεύδει στην Κρήτη προκειμένου να βρεθεί κοντά της, δίχως όμως να γνωρίζει ότι τώρα πια έχουν αλλάξει όλα.

Η Άσπα προσπαθεί να κατευνάσει την οργή του Άγγελου για τη Σεμίνα, ενώ η Μαρίνα καταρρέει υπό την πίεση όσων άκουσε και δεν ξέρει τι να πιστέψει. Οι δύο πλευρές ακονίζουν τα βέλη στη φαρέτρα τους, καθώς η δίκη πλησιάζει στο τέλος της. Πολιτική αγωγή και υπεράσπιση ετοιμάζονται να εξετάσουν τη Σεμίνα, σε μια μάχη που θα έχει μόνο έναν νικητή… Ο Αστέρης κοιτάζει στα μάτια την Αργυρώ και οι δυο τους γνωρίζουν πόσα στερήθηκαν, πόσα έχασαν, και αναρωτιούνται εάν θα μπορέσουν ποτέ ξανά να επιστρέψουν στη μέρα πριν από το φονικό…

Σασμός: Ξεσπά στη Σεμίνα

Μόλις η Σεμίνα τελειώνει με τη σοκαριστική της κατάθεση, η Αργυρώ ξεσπάει! Δεν μπορεί να πιστέψει αυτά που άκουσε. Δεν μπορεί να δεχτεί πως η κοπέλα του Πέτρου γνώριζε όλη την αλήθεια τόσους μήνες και δεν είπε τίποτα. Μη γνωρίζοντας την αλήθεια, η Αργυρώ έκανε πέρα τον έρωτα της ζωής της και τον μίσησε όσο κανέναν άλλον άνθρωπο. Δεν μπόρεσε όμως και να πενθήσει όπως έπρεπε τον αδελφό της, αφού νόμιζε πως ο Αστέρης ήταν ένας αδίστακτος δολοφόνος.

Η Σεμίνα, με την οποία είχαν μια καλή σχέση, δεν μπήκε στον κόπο να της πει για τη διαμάχη των δύο αντρών, ότι ο Πέτρος προκάλεσε τον Αστέρη και ξεκίνησε τους πυροβολισμούς. Οι δύο γυναίκες έρχονται αντιμέτωπες στον διάδρομο του δικαστηρίου και η Αργυρώ ξεσπάει πάνω της. Η Σεμίνα δεν κατέστρεψε μόνο την οικογένειά της, αλλά και το μέλλον που θα μπορούσε να είχε με τον Αστέρη και το παιδί τους. Η Αργυρώ δεν δίνει κανένα ελαφρυντικό στη Σεμίνα και δεν θέλει καν να ακούσει τη δική της πλευρά.

Θα αναγκαστεί όμως να μάθει τι πραγματικά συνέβαινε στην ψυχή της κοπέλας, που είδε τον άνθρωπό της να χάνει τη ζωή του μπροστά στα μάτια της…

Πηγή: www.zappit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σασμός, Αργυρώ, Πετρή,sasmos, argyro, petri