Σοφία Λεοντίτση: Είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της!

Μια ευχάριστη αποκάλυψη έκανε η Σοφία Λεοντίτση το απόγευμα της Τρίτης 22/3, αφού μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της πως είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον Τόλη Χριστοφοράκη.

Πριν από μερικές ώρες, η Σοφία Λεοντίτση προέβη σε μια ανάρτηση – ξέσπασμα στα social media, αποκαλύπτοντας την κόντρα που έχει με τον πρώην σύζυγό της και πατέρα του γιου της ενάμιση χρόνο μετά το διαζύγιο. Η σχέση τους

βρίσκεται σε τεντωμένο σχοινί και, μάλιστα, εκείνος δε διστάζει να στέλνει μηνύματα στον νυν σύντροφό της, υποστηρίζοντας πως εξακολουθεί να έχει εμμονές μαζί του.

Στη συνέχεια, απαντώντας σε ερωτήματα των διαδικτυακών φίλων της, η Σοφία Λεοντίτση έκανε διάφορες αποκαλύψεις για τη συμπεριφορά του πρώην συζύγου της ενώ επισήμανε πως παρά το γεγονός ότι εκείνος και η νυν σύντροφός του γνωρίζουν πως είναι ξανά έγκυος, εξακολουθούν να τη χλευάζουν δημόσια.

«Ο πρώην και η νυν του, ξέχωρα απ’ όλα τα άλλα, γνωρίζουν και το πιο σημαντικό απ’ όλα. Ότι είμαι έγκυος στο δεύτερο παιδί μου και όχι μόνο με χλευάζουν δημόσια οι ανύπαρκτοι, αλλά καλούν κόσμο και απειλούν ότι θα με πάνε στα δικαστήρια. Απλά κλαίω από τα γέλια με την κακοήθεια κάποιων που νομίζουν ότι θα καθόμασταν να ανεχόμαστε για πάντα κακοποίηση στην ψυχή μας, πίσω από κάθε λεκτική βρωμιά τους. Τα φιλιά μου σε κάθε ανθρωπάκι», έγραψε η Σοφία Λεοντίτση.

Να θυμίσουμε πως η Σοφία Λεοντίτση και ο Τόλης Χριστοφοράκης μετρούν μερικούς μήνες σχέσης και τον περασμένο Δεκέμβριο ο ίδιος της έκανε πρόταση γάμου κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στη Βενετία.

Δείτε τη φωτογραφία:

Διαβάστε ακόμα:

 Πάτρα: Μαρτυρία «φωτιά» από φίλη της 33χρονης – «Άργησε στην κηδεία της Τζωρτζίνας επειδή έπινε καφέ»

 Χριστίνα Μπόμπα: Φωτογραφίζει τον Σάκη Τανιμανίδη να παίζει με τα δίδυμα

Κλέλια Ρένεση: Το ξέσπασμα της ηθοποιού για όσα συμβαίνουν – «Είμαστε η πιο νωθρή παρέα που γνώρισε ο τόπος»

Keywords
Τυχαία Θέματα