Πάτρα: Η μητέρα πήγαινε στη θάλασσα ενώ η Τζωρτζίνα νοσηλευόταν – Το σοκ του Γιώργου Λιάγκα με τη νέα μαρτυρία

Η υπόθεση της Πάτρας έχει απασχολήσει τόσο τις ενημερωτικές όσο και τις ψυχαγωγικές εκπομπές το τελευταίο διάστημα και έτσι καθημερινά βλέπουν το φως της δημοσιότητας νέες μαρτυρίες σχετικά με την οικογένεια και τα τρία κοριτσάκια που «έσβησαν».

Το πρωί της Τρίτης 22/3, το Πρω1νό παρουσίασε τη μαρτυρία μιας νοσηλεύτριας που φρόντιζε τη Τζωρτζίνα, η οποία σοκάρει. Ειδικότερα, η γυναίκα αποκαλύπτει πως ενώ η 9χρονη βρισκόταν στο νοσοκομείο, η 33χρονη μητέρα της πήγαινε για λίγο εκεί, φορώντας

το μαγιό της και ενημέρωνε τις νοσηλεύτριες πως το απόγευμα δεν θα περάσει, καθώς θα κάνει μπάνιο στη θάλασσα.

«Όσο η μικρή Τζωρτζίνα βρισκόταν στο νοσοκομείο, η μητέρα της ερχόταν το πρωί φορώντας το μαγιό της και κρατώντας την τσάντα θαλάσσης και μας έλεγε: “Δεν θα έρθω σήμερα το απόγευμα. Τώρα πηγαίνω στην παραλία, για να κάνω το μπάνιο μου.” Ζούσε κανονικά τη ζωή της και συνέχιζε τις δραστηριότητες της», ανέφερε η νοσηλεύτρια.

Η εν λόγω μαρτυρία άφησε άφωνο τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος ξέσπασε στον αέρα της πρωινής εκπομπής του ANT1.

«Εγώ παιδιά δεν ξέρω τι έχει συμβεί στα παιδιά κι αν τα έχει σκοτώσει κάποιος. Εγώ μένω σε αυτό… Η μάρτυρας είπε ότι η μάνα πήγε στο νοσοκομείο με το μαγιό και είπε ότι δεν θα πάει το απόγευμα να δει το παιδί της για να κάνει το μπάνιο της. Το παιδί σου είναι στο νοσοκομείο και εσένα το μυαλό σου είναι να μην χάσεις το μπάνιο. Είναι δυνατόν να είναι το παιδί σου στο νοσοκομείο και να πας για μπάνιο», είπε με έντονο ύφος ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Αντώνης Λουδάρος: «Ένιωσα προδοσία όταν με ερωτεύτηκε η κολλητή μου, απογοητεύτηκα και στεναχωρήθηκα»

Ελένη Μενεγάκη για υπόθεση Πάτρας: «Όλο αυτό το παρακολουθούμε και μέσα μας η καρδιά μας σφίγγεται»

 Νίκος Μουτσινάς: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αλλαγή ώρας της εκπομπής του

Keywords
Τυχαία Θέματα