Σκορπιός: Γιατί δυσκολεύεται τόσο να κάνει σοβαρή σχέση;

Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο με πολλά θετικά χαρακτηριστικά αλλά είναι και ένα ζώδιο που δυσκολεύεται να πάρει κάποιες αποφάσεις στη ζωή του που αφορούν την προσωπική του ευτυχία.

Για ποιο λόγο δυσκολεύεται να ανοιχτεί και να κάνει σοβαρές σχέσεις;

#1. Είναι ένα από τα πιο «επικίνδυνα» ζώδια λόγω μιας τάσης που έχουν να βγάζουν προς τα έξω μια πιο σκοτεινή τους πλευρά. Αυτό το χαρακτηριστικό τους απομονώνει και τους κάνει να μην δείχνουν στους γύρω τους τα πραγματικά

τους συναισθήματα.

#2. Βγάζουν συχνά τον θυμό τους προς τα έξω και κάποιες φορές μπορεί να γίνουν και επιθετικοί- κυρίως μέσα από τα λόγια τους. Αν καταφέρουν να μετριάσουν αυτή τη φωτιά που καίει μέσα τους θα μπορέσουν πιο εύκολα να δημιουργήσουν σχέσεις με διάρκεια.

#3. Αντιδρούν πολύ άσχημα στην πίεση κάτι που τους κάνει να δυσκολεύονται να παραμείνουν σε μια σχέση. Αν κάνουν λίγη υπομονή θα δούνε πως στην πορεία της σχέσης θα νιώθουν πολύ πιο χαλαρά και όμορφα σε σχέση με την αρχή.

#4. Τους αρέσουν τα μυστικά αλλά δυστυχώς αυτό είναι κάτι που δεν αρέσει στις συντρόφους τους και γι’αυτό πολλές γυναίκες δεν μπορούν να εμπιστευθούν εύκολα έναν Σκορπιό.

#5. Είναι πολύ κυκλοθυμικοί κάτι που πολλές φορές τους κάνει ανυπόφορους. Για να αποκτήσουν μια σοβαρή σχέση θα πρέπει και οι σύντροφ0ί τους να είναι αρκετά υπομονετικοί μαζί τους.

#6. Σχέση σημαίνει να μάθεις να συμβιβάζεσαι και οι Σκορπιοί δεν συμβιβάζονται ποτέ και για κανένα λόγο. Δυστυχώς αυτό είναι ένα από τα στοιχεία τους που τους κάνει να νιώθουν αρνητισμό στο να μπούνε σε μια νέα σχέση.

#7. Κάτι που δεν τους αρέσει επίσης στις μακροχρόνιες σχέσεις είναι η περίοδος που φεύγει το πάθος και απλά μένει η αγάπη. Δυστυχώς νιώθουν μέσα τους πως χωρίς πάθος σχέση δεν μπορεί να υπάρξει.

Διαβάστε ακόμα: Πρω1νό 15/9: Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα -VIDEO

Ζώδια & Έρωτας: 5 βήματα για να κερδίσεις την καρδιά ενός Καρκίνου…

Τοξότης -Αιγόκερως -Υδροχόος -Ιχθύς: Πώς θα είναι η ερωτική σας ζωή το Φθινόπωρο;

Keywords
Τυχαία Θέματα