Η χριστουγεννιάτικη-ναι χριστουγεννιάτικη- συλλογή μακιγιάζ του Marc Jacobs είναι ένα όνειρο!

Είμαστε τυπικά, στην αρχή του φθινοπώρου. Ο καιρός όμως μας δείχνει άλλα. Η θερμοκρασία είναι υψηλή, είστε ακόμη μαυρισμένες, ακολουθείτε ακόμη τις καλοκαιρινές τάσεις, φοράτε bronzer πούδρα, highlighter και έντονα χρώματα στα χείλη.

Ακόμη δεν έχετε τολμήσει να ακολουθήσετε τις τάσεις της σεζόν και ίσως να μην έχετε ανανεώσει το νεσεσέρ σας. Δεν έχετε αποκτήσεις τη νέα σας παλέτα σκιών, για παράδειγμα ή το σκούρο κραγιόν που θα φορέσετε πολύ τους επόμενους

μήνες.

Τα διάσημα beauty brands όμως έχουν ήδη δημιουργήσει ακόμη και τις χριστουγεννιάτικες συλλογές μακιγιάζ. Ναι, σωστά διαβάσατε. Τις γιορτινές, λαμπερές και υπέροχες collection των γιορτών.

Κι εκείνη που εμείς ξεχωρίσαμε είναι του Marc Jacobs. Πρόκειται για την πιο γλυκιά, χαρούμενη και εντυπωσιακή σειρά με τις ωραιότερες συσκευασίες που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό.

Έχουν παστέλ, πράσινο χρώμα στολισμένες με μικρά κεράσια. Λέγεται πως είναι το αγαπημένο του φρούτο και σχέδιο και αυτός είναι ο λόγος που το χρησιμοποίησε για την collection της αγαπημένης του γιορτής.

Τα προϊόντα του Marc Jacobs δεν κυκλοφορούν στη χώρα μας αλλά μπορείτε να τα βρείτε στο διαδίκτυο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TRENDMOOD (@trendmood1) στις 12 Σεπ, 2020 στις 6:48 μμ PDT

Δείτε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Δες πως θα φτιάξεις μόνη σου βερνίκι νυχιών με τις παλιές σκιές ματιών!

Οι παλέτες σκιών που θα σας χαρίσουν το ωραιότερο φθινοπωρινό eye make up look!

Keywords
Τυχαία Θέματα