Σκληρός ο Σκουλός με διαγωνιζόμενη του GNTM: “Η φωτογραφία σου είναι σκουπίδι”

Στο χθεσινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model τα κορίτσια έπρεπε να φωτογραφηθούν σε ένα πολύ δύσκολο κόνσεπτ. Συγκεκριμένα, πόζαραν γυμνές και τυλιγμένες μόνο με πλαστικά με σκοπό να στείλουν ένα μήνυμα ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον και τα ζώα.

Τα περισσότερα μοντέλα δεν τα πήγαν καλά και κατά τη διάρκεια που οι κριτές σχολίαζαν τις φωτογραφίες τους, κάποιες από αυτές… “λύγισαν”. Ανάμεσα στις όχι και τόσο καλές

φωτογραφίες, ήταν και αυτή της Ειρήνης Ερμίδου, η οποία άκουσε μια πολύ σκληρή κριτική από τον Δημήτρη Σκουλό και ξέσπασε σε κλάματα.

«Με αυτό που σε ντύσανε, τα πλαστικά, είναι τα σκουπίδια, έτσι δεν είναι; Λοιπόν, αυτή τη φωτογραφία θα μπορούσες να την τυπώσεις μεγάλη και άλλη φορά, αν ξανακάνεις φωτογράφιση, να τυλιχτείς με αυτήν. Γιατί είναι σκουπίδι. Και στο λέω πολύ σκληρά γιατί εκείνη τη στιγμή γέλαγες, δεν σταμάτησες ποτέ να γελάς, ποτέ μέχρι τέλους. Σου φώναζα, ούρλιαζα, να σε βάλω στο κλίμα, σε βοηθάγαμε όλοι, εσύ νόμιζες ότι πήγαινες βόλτα με νηπιαγωγείο. Σας ζητήσαμε να βγάλετε ένα κοινωνικό μήνυμα κι εσύ το είδες για πλάκα. Γι’ αυτό και η φωτογραφία είναι σκουπίδι. Ήθελα να πάρω την κάμερα και να σε κυνηγάω», της είπε ο φωτογράφος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Συνεργασία έκπληξη! Με ποια τραγουδίστρια θα συνεργαστεί ο Γιώργος Μαζωνάκης;

Keywords
Τυχαία Θέματα